Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Zanesljivost več kot 99%! 72% popust na 2x ovulacijski in 1x test nosečnosti!

7,90 €

Redna cena od 27,90 €

# / 8

Zanesljivost več kot 99%! 72% popust na 2x ovulacijski in 1x test nosečnosti!

7,90 €

Redna cena od 27,90 €

V paketu prejmete 2 testa ovulacije, ki pokažeta, ali je v urinu prisoten hormon LH in da boste najbrž ovulirali v naslednjih 24 do 48 urah. Drugi test pa je test nosečnosti, ki bo zanesljivo pokazal, ali ste noseči. Za piko na i pa prejmete še DARILO: lesen amulet za srečo.

Test ovulacije bo pokazal, ali je ugoden čas za aktivno načrtovanje nosečnosti, test nosečnosti pa zanesljivo razkril, ali ste noseči! Prejmete tudi darilo: lesen amulet za srečo.

PAKET MAMI

TEST OVULACIJE
Je zanesljiv urinksi test, ki je enostaven za uporabo. Deluje na podlagi LH hormona in pripomore k lažjemu načrtovanju družine. 

NAVODILA ZA UPORABO:
Iz zaščitnega ovoja vzemite testni listič. V čist in suh kozarec z vzorcem urina ali v curek urina (najboljši je jutranji urin) ga pomočite za 5 sekund, nato ga položite na ravno površino ter počakajte 5 do 10 minut. 

REZULTAT:
Če se obarvata obe črtici (T- testna in C - kontrolna) pomeni, da je v urin prisoten hormon LH in da boste najbrž ovulirali v naslednjih 24 do 48 urah. To je ugoden čas za aktivno načrtovanje nosečnosti. Če se obarva samo kontrolna črtica, v urinu ni LH hormona. V primeru, da se ne vidi nobena črtica je test neveljaven. 

Zanesljivost testa je več kot 99%. 

TEST NOSEČNOSTI
Je zanesljiv urinski test, ki ga hitro in enostavno opravite doma. Rezultat boste izvedeli v manj kot 3 minutah. Če se boste razveselili vesele novičke, boste test shranili v lično darilno škatlico in z njo presenetili svojega partnerja ali svoje najdražje.

NAVODILA ZA UPORABO
Iz zaščitnega ovoja vzemite testno palčko in odstranite roza pokrovček. V čist in suh kozarec z vzorcem urina ali v curek urina (najboljši je jutranji urin) pomočite palčko za 5 sekund. Konico prekrijte s pokrovčkom in tester položite na vodoravno površino ter počakajte 2 - 3 minute. 

REZULTAT
Test je pozitiven, če se obarvata obe črtici (T- testna in C - kontrolna). Noseči ste! Test je negativen, če se obarva samo kontrolna črtica. Test je neveljaven, če se ne obarva nobena črtica. 

Zanesljivost testa je več kot 99%. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zanesljivost testa je več kot 99 %!
  • test ovulacije bo pokazal ali je ugoden čas za aktivno načrtovanje nosečnosti
  • test nosečnosti boste lahko shranili v lično darilno škatlico
  • v paketu prejmete tudi DARILO: lesen amulet za srečo!
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Brezplačna poštnina

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

V spletni trgovini HappyLady - bazar vesele Pike najdete ugodne cene in pestro izbiro darilc za različne priložnosti. Modne ročne ure (ženske, moške in otroške), nakit in modni dodatki, darilne škatlice, izdelki, ki naredijo vaša potovanja lepša in varnejša ter zanimiva pisala, tattooji, stenske nalepke in še in še.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (316)