k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

75% popust na ženski parfum Bourjois Paris - Glamour Fantasy (50 ml)!

9,90 €

Redna cena od 38,90 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

75% popust na ženski parfum Bourjois Paris - Glamour Fantasy (50 ml)!

9,90 €

Redna cena od 38,90 €

Parfum svetovno priznane znamke Bourjois Paris! Navdušene boste nad parfumsko dišavo Glamour Fantasy, ki spada med sladke, intenzivne in hkrati nežne dišave. Odlična kombinacija dišav - zgornja nota s sladkimi sadnimi notami francoskih malin in češnje ter osrednja nota, ki jo sestavljajo jasmin, pačulija in jagoda. 

Parfum, ki spada med sladke, intenzivne in hkrati nežne dišave! Note sladkih sadnih francoskih malin in jasmina, pačulije in jagode.

Ženski parfum BOURJOIS PARIS - Glamour Fantasy

Svetovno priznana znamka Bourjois Paris je znana predvsem po svoji kozmetiki, v zadnjem času pa so se začeli uveljavljati tudi s parfumi. Znamka se je razvila v hramu kozmetike Parizu, kjer je igralec Joseph Ponsin za svoje igralce začel izdelovati kozmetiko in parfume. Najbolj priznan parfum iz hiše Bourjois Paris je prav Glamour, ki spada med sladke, intenzivne in hkrati nežne dišave.

Parfum Glamour Fantasy sestavlja zgornjo noto s sladkimi sadnimi notami francoskih malin in češnje. Osrednjo noto sestavljajo jasmin, pačulija in jagoda. Spada med srednje močne sladke parfume, tako imenovano elegantno sladkost.

Parfumska voda (EDP) je od vseh dišav najbolj obstojna in intenzivna. Vsebuje do 25 % dišave in ni toliko mešana z alkoholom kot toaletna voda, zato je obstojnejša.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ženska dišava svetovno priznane znamke
  • sladka, intenzivna in hkrati nežna parfumska dišava
  • parfumska voda (EDP) je od vseh dišav najbolj obstojna in intenzivna
  • odlična ideja za darilo
  • primerni za vsakdanjik in obenem za posebne priložnosti

Odlična ideja za darilo

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Impato se ukvarja s spletno prodajo oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk in je na slovenskem tržišču prisotno že vrsto let. V zadnjem letu se je specializiralo predvsem za prodajo parfumov in ostalih kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Ponudba se osvežuje in dopolnjuje skoraj vsak dan. Če imate kakršnekoli želje, jih brez zadržkov kontaktirajte - z veseljem vam bodo pomagali z nasveti pri nakupu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (55)