Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

72% popust na moško toaletno vodo priznane znamke Giorgio Armani 50ml!

25,00 €

Redna cena od 87,90 €

# / 2

72% popust na moško toaletno vodo priznane znamke Giorgio Armani 50ml!

25,00 €

Redna cena od 87,90 €

Bodite v središču pozornosti s prijetno in aromatično vonjavo toaletne vodice Emporio HE. Prefinjena, klasična mešanica vonjev je združena v klasično dišavo z drznim in modernim značajem. Visokokakovostna linija toaletnih vodic priznane znamke Giorgio Armani je bil plasiran že leta 1998 in ostaja ena vodilnih vonjav vse do danes!

Klasična dišava z drznim in modernim značajem! Zaradi priljubljenosti med uporabniki se je EMPORIO obdržal kot ena vodilnih vonjav vse do danes.

GIORGIO ARMANI EMPORIO

EMORIO ARMANI HE je aromatični vonj za moške na bazi citrusa.

Na tržišče je bil plasiran že leta 1998, vendar se je zaradi priljubljenosti med uporabniki obdržal kot ena vodilnih vonjav vse do danes. Zgornjo noto sestavljajo ananas, mandarina, jabolko, žajbelj, bergamot, kardamom in limona.

Srednjo noto sestavljajo ciklama, muškatni orešček, kore orrisa, jasmin in vrtnica. Spodnjo noto pa sestavljajo sandalovina, južnoameriški tonka fižol, jantar, mošus in cedra.

Izdelek je TESTER, kar pomeni, da je embalaža nekoliko drugače oblikovana, medtem ko sta vsebina in steklenička identični tistim na prodajnih policah drogerij. Ponavadi je tester obstojnejši in bolj koncentriran v primerjavi z izdelki v prosti prodaji, saj je njegov namen privabiti nove stranke in jih prepričati za nakup.

Za dodatne informacije o izdelku se lahko obrnete na ponudnika.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zaradi priljubljenosti med uporabniki se je obdržal kot ena vodilnih vonjav
  • vsebuje tri note vonjav
  • na tržišče je bil plasiran že leta 1998
  • aromatični vonj na bazi citrusa
  • klasična dišava z drznim in modernim značajem

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Impato se ukvarja s spletno prodajo oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk in je na slovenskem tržišču prisotno že vrsto let. V zadnjem letu se je specializiralo predvsem za prodajo parfumov in ostalih kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Ponudba se osvežuje in dopolnjuje skoraj vsak dan. Če imate kakršnekoli želje, jih brez zadržkov kontaktirajte - z veseljem vam bodo pomagali z nasveti pri nakupu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (222)