Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

60% popust na masažni aparat Manipol Body Classic s 4 nastavki!

19,99 €

Redna cena od 49,99 €

# / 4

60% popust na masažni aparat Manipol Body Classic s 4 nastavki!

19,99 €

Redna cena od 49,99 €

Masažni aparat Manipol Body Classic vam omogoča masažo v udobju vašega doma. Z gladkim nastavkom boste zmasirali vrat, ramenski obroč in hrbet; z valovitim nastavkom pa učinkovito odpravili maščobne blazinice. Nastavek s kolesci ima 8 vrtečih kroglic, ki zaradi svojega gibanja omogočajo kakovostno masažo.

Gladek nastavek je namenjen masaži vratu, hrbta in ramen; valoviti nastavek pa omogoča učinkovito odpravljanje maščobnih blazinic!

APARAT Manipol Body

Masaža telesa je že zelo dolgo znana kot neverjetno pozitivna tehnika odpravljanja bolečin in stresa. Masažni aparat s kar 4 nastavki bo v vaše življenje vnesel nov val energije.

SESTAVA
Inovativni Manipol body Classic ima 4 različne nastavke: gladki nastavek je namenjen masaži vratu, hrbta in ramen ter valoviti nastavek, ki omogoča učinkovito odpravljanje maščobnih blazinic (celulita), nastavek s kolesci vsebuje 8 vrtečih se kroglic. Mikro pilica je vključena v paket.  Vključen je tudi zaščitni nastavek, ki preprečuje zapletanje las in omogoča maksimalno ugodje pri masaži vratnega predela.

UPORABA
Nastavki se enostavno namestijo. Le izberete nastavek po želji in že lahko pričnete z masažo, odpravljanjem celulita in boljšim počutjem. Masažni aparat Derma Body je nadvse učinkovit pri odstranjevanju nadležnega celulita, saj valoviti nastavek omogoča razbitje maščobnih celic in s tem lepšo in prožnješo kožo, brez trdovratnega celulita.
Poleg aparata je vključena tudi zaščitna mrežica, ki omogoča varno uporabo in preprečuje lasem, da bi se zapletli v vrteči del aparata.

Priporočljiva je uporaba skupaj z masažnim oljem ali kremo za telo, saj na ta način kožo resnično nahranite in povečate shujševalni učinek. Aparat je primeren tako za ženske kot moške.

TEHNIČNI PODATKI
-2500 obratov na minuto
-kakovostni materiali-ohišje ABS;ročaj TPR
-odlična oblika, ki omogoča zasuk za 360 stopinj
-zaščitni pokrov za nastavke
-nastavljiva regulacija jakosti masiranja
-12 mesečna garancija
-zaščiten patent modela, garancija za kakovost

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • gladek nastavek je namenjen masaži vratu, hrbta in ramen
  • valoviti nastavek omogoča učinkovito odpravljanje maščobnih blazinic
  • mikro pilica je vključena v paket
  • nastavek s kolesci vsebuje 8 vrtečih se kroglic
  • hitri, ponavljajoči gibi omogočajo izgubo maščobnih celic
  • aparat je primeren tako za ženske kot moške

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo Trgovine Tom je ponuditi kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. So distributer za ogromno različnih izdlekov in nudijo pestro izbiro po najbolj ugodni ceni. Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (240)