Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

53% popust na komplet personaliziranih novoletnih voščilnic + GRATIS kuverte!

7,00 €

Redna cena od 15,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

53% popust na komplet personaliziranih novoletnih voščilnic + GRATIS kuverte!

7,00 €

Redna cena od 15,00 €

Ob prihajajočih praznikih razveselite svoje najbližje s personalizirano unikatno voščilnico. Na novoletno voščilnico napišite osebno posvetilo in jo oblikujte po svoji želji ter jim narišite nasmeh na obraz s kakšno posebno fotografijo. Vsaka voščilnica je lahko drugačna, v kompletu pa dobite 10 voščilnic in 10 GRATIS kuvert!

Ob prihajajočih praznikih razveselite svoje najbližje z unikatno voščilnico - poljubno besedilo in fotografijo. Vseh 10 voščilnic pa je lahko drugačnih!

VOŠČILNICE

Voščilnice so v izmeri 15 x 15cm (kvadratna oblika). Voščilnica je natisnjena na visokokakovostnem 350 gramskem mat papirju in je zgibana, notranjost pa je prazna za ročno napisano voščilo. Gratis kuverte pa so v beli barvi. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • v programu lahko na voščilnico dodate besedilo po želji
  • vsaka voščilnica je lahko drugačna
  • GRATIS 10 pisemskih ovojnic
  • sporočite svoje voščilo tudi skozi poljubno fotografijo
  • visokokakovostni mat papir

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje nudi in zagotavlja profesionalne in celovite grafične rešitve za tisk. Uporabljajo vrhunsko programsko in strojno opremo, za hiter prenos podatkov pa svoj FTP strežnik. Zagotavljajo vam visoko kvaliteto grafičnega oblikovanja najrazličnejših tiskovin, kot so: letaki, vizitke, plakati, dopisni listi, brošure, koledarji, katalogi, vabila in vse vrste nalepk, ipd. Ker se trudijo, da bi ustvarili kar najboljše grafične podobe po vaših željah, dodajo tudi njihove kreativne in inovativne ideje, ter med celostnim procesom oblikovanja tesno sodelujejo z naročnikom in tako skupaj ustvarite kvaliteten in prodoren izdelek.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (62)