Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

71% popust na komplet 50 svetlečih palic v 5 barvah, ki svetijo kar do 6 ur!

4,90 €

Redna cena od 17,00 €

# / 7

71% popust na komplet 50 svetlečih palic v 5 barvah, ki svetijo kar do 6 ur!

4,90 €

Redna cena od 17,00 €

Zabavajte se v temi in pritegnite pozornost s svetlečimi palicami, ki jih lahko oblikujete po svoje v zapestnico, verižico... Svetleče palice so narejene iz plastike in napolnjene s kemično tekočino. Palice enostavno prelomite in svetile bodo dolgo v noč!

Zabavajte se v temi in pritegnite pozornost s svetlečimi palicami, ki jih lahko oblikujete po svoje v zapestnico, verižico, ovratnico za psa...

SVETLEČE PALICE

Svetleče palice so narejene iz trpežne plastike in svetijo približno 6 ur. Med seboj se lahko povežejo z enostavnim mehanizmom. Lahko jih uporabljate kot zapestnico ali jih ovijete okoli predmetov ki jh želite izpostaviti! Lahko se uporabljajo kot okras za svetleče zabave, rojstnodnevna darila, pripomočke za zabave in povsod tam kjer želite pričarati posebno vzdušje.

Popoln pripomoček za sprehode v temi z vašimi hišnimi ljubljenčki. Dolgotrajni sij vam bo pomagal najti svojega ljubljenčka v temi. Izdelek je kupljen v EU in ima CE atest. Ni primerno za otroke pod 5 let starosti. Spoštujte priložena navodila.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 50 svetlečih palic v 5 barvah
  • lahko oblikuješ po svoje v zapestnico, verižico, ovratnico za psa...
  • palice enostavno prelomite in svetile bodo dolgo v noč
  • svetijo kar do 6 ur

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača Daril je nastala kot odgovor na povpraševanje po različnih izdelkih.
Vsi smo se že znašli pred dilemo kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju. (rojstni dan, poroka, obletnice,..). Zaradi te potrebe so se odločii ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (316)