50% popust na izdelavo personaliziranega koledarja z vašimi fotografijami!

8,45 €

Redna cena od 16,90 €

prodani

Prodanih 50 kuponov

# / 3
HIT PONUDBA

50% popust na izdelavo personaliziranega koledarja z vašimi fotografijami!

8,45 €

Redna cena od 16,90 €

prodani

Prodanih 50 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Če ste brez ideje, kaj podariti za darilo najbližjim in prijateljem, vam koledar s fotografijami po vaši izbiri lahko služi kot unikatno darilo. Izdelava je kvalitetna, preprosta in popolnoma po vaših željah. Izberite najlepše fotografije spominov, ki bodo v vas budili lepe občutke in vas nasmejali ob pogledu nanje skozi celo leto. Število fotografij in velikost le teh za posamezni mesec določite sami!

Mesečni opomnik na nepozabne spomine in trenutke. Število fotografij in velikost le teh za posamezni mesec določite sami.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Personaliziran koledar

  • format: A3
  • digitalni tisk na 13. straneh
  • podložni karton na zadnji strani
  • vezan s spiralo
  • tisk na 250 g papirju
  Preberi vse

  -50 %

  16,90 €

  8,45 €

  Vrnemo 0,04 €

Opis izdelka

Viseč koledar je sestavljen iz naslovnice in 12 strani, ki predstavljajo mesece, kar znaša skupno 13 strani. Veže ga spiralo, del katerega je tudi zatič, ki omogoča preprosto obešanje koledarja. 

POSTOPEK IZDELAVE
Po prejetju šifre kupona, s spletne strani www.fototocka.si prenesete program za izdelavo koledarjev. IIzberete Ikono/ Naroči Foto izdeke - Knjige, nato KOLEDARJI 2021-digitalni tisk in eno izmed predlog za Koledar A3 - 13 listni. Koledar si poljubno oblikujete s pomočjo predlog, ki so vam na voljo: številčnice, ozadja, slikovni dodatki, okvirji, maske, besedilo ... Število fotografij in velikost le teh za posamezni mesec določite sami. Program je enostaven za uporabo. Deluje v operacijskem sistemu Windows.Šifro kupona vpišete pred pošiljanjem v polje SPOROČILO FOTO STUDIU ali pa ga pošljete na e-mail info@fototocka.si skupaj s številko že oddanega naročila.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • mesečni opomnik na nepozabne spomine in trenutke
 • najljubše fotografije na enem mestu
 • izdelajte si ga sami z enostavno spletno aplikacijo
 • dostava direktno na vaš dom
 • odlična ideja za obdarovanje najbližjih ali unikatno poslovno darilo

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2021.

POŠTNINA

Poštnina ni vključena v ceno kupona in znaša 3,90 € za pošiljanje na območju Republike Slovenije, poravnate jo po povzetju skupaj s provizijo oziroma stroškom prejemnika po veljavnem ceniku Pošte Slovenija za vplačnino poštne nakaznice.

OSEBNI PREVZEM

Možen je tudi osebni prevzem v poslovalnici na Kardeljevi cesti 88 v Mariboru. V primeru osebnega prevzema ni stroškov poštnine.

NAROČILO

Po prejetju šifre kupona, s spletne strani www.fototocka.si prenesete program za izdelavo koledarjev. Izberete Ikono/ Naroči Foto izdeke - Knjige, nato KOLEDARJI 2021-digitalni tisk in eno izmed predlog za Koledar A3 - 13 listni. Koledar si poljubno oblikujete s pomočjo predlog, ki so vam na voljo: številčnice, ozadja, slikovni dodatki, okvirji, maske, besedilo ... Število fotografij in velikost le teh za posamezni mesec določite sami. Program deluje na operacijskem sistemu Windows.

Šifro kupona vpišete pred pošiljanjem v polje SPOROČILO FOTO STUDIU ali pa ga pošljete na e-mail info@fototocka.si skupaj s številko že oddanega naročila.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2-5 delovnih dni od prejema naročila. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Foto Točka nudi pester izbor storitev s področja fotografije. Njihove storitve vključujejo tako fotografiranje kot izdelavo fotografij za končno želeno uporabo (fotografije za v okvir, album, foto knjige, tisk fotografij na predmete, fotografije za dokumente, žalne fotografije ). Nudijo tudi izdelavo foto daril oziroma personaliziranih reklamnih artiklov. V manjših nakladah izdelujejo tudi voščilnice, vabila in ostale artikle digitalnega tiska. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (345)

Ceneje ne najdeš nikjer!