Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

72% popust na intimni masažni darilni set TAOI in GRATIS intimni lubrikant!

13,99 €

Redna cena od 49,80 €

# / 3

72% popust na intimni masažni darilni set TAOI in GRATIS intimni lubrikant!

13,99 €

Redna cena od 49,80 €

Set vsebuje vse, kar potrebuješ za pričaranje romantične in intimne atmosfere; masažni aparat in intimni lubrikant. Intimni lubrikant vsebuje čisto Aloe vero, intimni masažni vibrator ne vsebuje lateksa in ftalata ter je hipoalergenski.

Pričaraj romantično in intimno atmosfero! Lubrikant iz naravne formule s čisto Aloe vero in svilena preveza za oči za izostritev vseh čutov!

TAOI INTIMNI MASAŽNI DARILNI SET

To je edinstveno darilo za posebne priložnosti in za vse vaše čute. Vsebuje vse, kar potrebujete za pričaranje romantične in intimne atmosfere, masažni aparat in intimni lubrikant. Uživajta v intimnem setu skupaj in obdržite vaš odnos strastno!

TAOI INTIMNI APARAT
Ženski romantični masažni vibrator ponuja različne jakosti. Vibrator je nežen, vodoodporen z močnimi vibracijami. Intimni masažni vibrator ne vsebuje lateksa in ftalata ter je hipoalergenski. Za delovanje potrebuje 2x AAA baterije, ki niso priložene.

TAOI INTIMNI LUBRIKANT GEL
Edinstven zaradi naravne formule s čisto Aloe vero za sproščen užitek. Vsebuje 18 % čiste, vlažilne Aloe vere, je narejen na vodni osnovi in zato ni lepljiv. Gel ne pušča madežev, je brez vonja in ne vsebuje parabenov.

PREVEZA ZA OČI
Preveza za oči iz čiste svile bo izostrila vaše druge čute, saj se ne boste mogli zanašati na oči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • edinstveno darilo za posebne priložnosti
  • set bo obudil vse vaše čute
  • za romantično in intimno atmosfero
  • GRATIS lubrikant na osnovi čiste Aloe vere
  • prejmeš tudi svileno prevezo za oči
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina se nahaja le 5 min iz centra mesta Kranja. Strokovno podkovani in prijazni prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem svetovali in skupaj boste našli najustreznejši izdelek za vas. Na prodajnih policah se nahajajo najrazličnejši izdelki za dom in avto. Na voljo so vam odlični pametni telefoni različnih znamk, dodatki za mobilne telefone kot so zaščitna stekla in ovitki ter polnilniki. V ponudbi so tudi plišaste igrače priljubljene risanke Tačke na patrulji kot tudi plastične igračke. V zadnjem času se uveljavljamo kot trgovec ročnih ur in sončnih očal iz lesa.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)