Naravni mineral Šungit 58% ceneje! Zaščiti se pred negativno energijo!

2,50 €

Redna cena od 5,90 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Naravni mineral Šungit 58% ceneje! Zaščiti se pred negativno energijo!

2,50 €

Redna cena od 5,90 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku nam pomaga do širšega bioenergetskega polja, nas ščiti pred negativnimi energijami in blokira elektro-magnetno sevanje, radijsko sevanje, še celo sevanje 4G in 5G!

Mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku pomaga do širšega bioenergetskega polja, ščiti pred negativnimi energijami in blokira elektro-magnetno sevanje!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Mineralni kamen šungit

  • teža kamna med 50-80g
  Preberi vse

  -58 %

  5,90 €

  2,50 €

  Vrnemo 0,01 €

MINERALNI KAMEN ŠUNGIT

Šungit ali v Svetu imenovan kot "The Stone of Life" je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Znano je, da življenje na Zemlji temelji na ogljiku. Izvor šungita, čigar geološka starost je ocenjena na več kot 2 milijardi let, do danes še ni pojasnjen. Med drugim obstajajo domneve, da so kamni šungita ostanki Phaetona - enega od planetov, ki naj bi nekoč obstajal v našem sončnem sistemu. Šungit je mogoče najti le na enem delu Zemlje. Pojavna oblika so majhni kupčki ali kroglice, tako imenovane globule. Te kroglice v vodi spremenijo vodne molekule, jih strukturirajo ter pridobijo zdravilno moč.

OGLJIK:
Ogljik je eden izmed neobhodno potrebnih elementov za življenje. Šele pred kratkim je bila odkrita nova, fulerenska zgradba ogljika, ki je podobna nogometni žogi, kjer se v ogrodju izmenjujejo petčlenski in šestčlenski obroči. Ta zgradba obeta veliko na področju medicine. Do sedaj so tako naravno fulerensko strukturo odkrili le pri šungitu.
Na osnovi te strukture razlagajo posebne zdravilne lastnosti šungita pri upočasnitvi procesa staranja in ohranjanju čilosti in vitalnosti telesa. Šungiti se pojavljajo le na področju Karelije - to je edino nahajališče na celem svetu. Najdbišče Šungita je ob jezeru Onega.

GLAVNE ZNAČILNOSTI:
Obstajajo različna nahajališča šungita v Kareliji, pri čemer se posamezne fiziološke lastnosti razlikujejo, vendar pa imajo vse kamenine s fulerensko zgradbo lastnosti, ki na človeka vplivajo pozitivno. Barva kamenine je odvisna od sestave. Lahko je črna, sivkasta do pepelnato siva, prisotni pa so tudi drugi odtenki. Gostota šungita znaša med 1,5 in 2,4 g/m³. Njegova poroznost znaša do 10%. Je vpojen. Deluje antibakterijsko, ima zelo veliko zmožnost reagiranja in druge koristne lastnosti, ki pa so do danes šele malo raziskane.

ŠUNGIT IN VITALNO POLJE:
Meritve človekovega vitalnega polja je mogoče izmeriti. Narejena je bila študija, opravljena na Šungitu v povezavi z bioenergetskimi raziskavami. Ta študija, ki jo je opravila Regina Martino (bioenergetska raziskovalka), je pokazala, da lahko šungit dejansko poveča naše razširjeno bioenergijsko polje.

ZDRAVSTVENE PREDNOSTI ŠUNGITNEGA KAMNA:
- uravnava naše bioenergetsko polje. Uravnoteženo energijsko polje lahko odpravi motnje v telesu, kot so trajne in ponavljajoče se bolezni, utrujenost, depresija, otopelost in kakršne koli težave, ki se lahko pojavijo zaradi energetskih neravnovesij.
- daje nam zaščito pred negativnimi energijami. Ko se naša vitalna polja uravnotežijo in osredotočijo, se v telesu obnovi naravna pozitivna energija. Šungit lahko absorbira tudi negativne energije, podobno kot absorbira nečistoče v vodi in sevanju.
​- blokira pred EMS (elekto-magnetno sevanje). Ko smo z vsakega vogala zasipani z radijskimi valovi,4G ali celo 5G, naše vitalne energije postanejo neuravnotežene in se skrčijo. Šungit si prizadeva obnoviti naše energijsko polje in nas zaščititi pred invazivnimi valovi.
​- šungit ne prevzame negativnega naboja. Naravna struktura fulerenov v šungitu ustvarja vakuum, ki ne omogoča prevzema negativnosti frekvenc, vibracij in človeških čustev. Če imate splošno slabo počutje, imate nepojasnjeno izčrpanost, čustvene ali duševne težave, občutek nelagodja vam lahko Šungit pomaga obnoviti dobro počutje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • naravni mineral s kristalno mrežo
 • zdravilna energija kamna odnese slabe energije
 • blokira elektro-magnetno sevanje in radijske valove, kot so 4G in 5G
 • uravnava naše bioenergetsko polje in odpravlja bolezni
 • absorbira nečistoče v vodi in sevanju, enako pa tudi negativne energije

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Zdrav izdelek

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.3.2021.

POŠTNINA

Poštnina ni vključena v ceno kupona in znaša 2,91 € za pošiljanje na območju Republike Slovenije, poravnate jo po povzetju skupaj s provizijo oziroma stroškom prejemnika po veljavnem ceniku Pošte Slovenija za vplačnino poštne nakaznice.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča. Naročilo se odda avtomatsko ponudniku ob aktivaciji kupona.

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je potrebno naročilo oddati ponudniku na e-mail  apesol.organic@gmail.com ali na telefonsko številko  030 201 055  (pon-pet 8:00-15:00), sporočite mu šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje se ukvarja s prodajo ekološkh preparatov za vinogradnike, sadjarje, poljedelce in vrtičkarje. Prodajajo tudi kamen Šungit, v svetu imenovan,kot "Stone of Life". Naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki poveča tudi naše razširjeno bioenergijsko polje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (335)

Ceneje ne najdeš nikjer!