Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Izdelava 100 kosov enostranskih ali obojestranskih vizitk do 69% ceneje!

od 6,90 €

Redna cena od 21,96 €

# / 6

Izdelava 100 kosov enostranskih ali obojestranskih vizitk do 69% ceneje!

od 6,90 €

Redna cena od 21,96 €

Izstopajte in se vtisnite ljudem v spomin z novimi vizitkami! Vizitke bodo lepo oblikovane po vaših željah, zato boste lahko novim znancem takoj pokazali svojo unikatnost in zasijali s posebnim načinom predstavitve. Izbirate lahko med enostranskim ali obojestranskim tiskom z motivom po želji! 

Grafično oblikovanje vizitk z motivom po želji!

Vizitka

Vizitke so ogledalo vas in vašega podjetja. So prva predstavitev bodočim strankam in kupcem in vam hkrati omogoča, da pustite dober vtis. Dobra vizitka je lahko močno prodajno orodje , ki prejemniku predstavlja vašo dejavnost. 

Pred začetkom tiska pošljete že izdelane vizitke ali pa vam jih grafično oblikujejo glede na poslane podatke. Predno grejo v končni tisk, jih dobite še v predogled. Tiskate lahko z enostranskim ali obojestranskim tiskom z motivom po želji. Z doplačilom jih tudi plastificirajo. Vizitke so tiskane na kvalitetnem 300 g nepremaznem papirju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vizitke oblikovane povsem po vaših željah
  • standardni format 85x55mm
  • natisnjene na 300-gramskem nepremaznem papirju
  • odlična kakovost tiska
  • poseben in edinstven način predstavitve

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje nudi in zagotavlja profesionalne in celovite grafične rešitve za tisk. Uporabljajo vrhunsko programsko in strojno opremo, za hiter prenos podatkov pa svoj FTP strežnik. Zagotavljajo vam visoko kvaliteto grafičnega oblikovanja najrazličnejših tiskovin, kot so: letaki, vizitke, plakati, dopisni listi, brošure, koledarji, katalogi, vabila in vse vrste nalepk, ipd. Ker se trudijo, da bi ustvarili kar najboljše grafične podobe po vaših željah, dodajo tudi njihove kreativne in inovativne ideje, ter med celostnim procesom oblikovanja tesno sodelujejo z naročnikom in tako skupaj ustvarite kvaliteten in prodoren izdelek.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (260)