Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HIT po celem svetu! 67% popust na 2 lepljivi nano podlogi za telefon!

9,90 €

Redna cena od 29,90 €

# / 2

HIT po celem svetu! 67% popust na 2 lepljivi nano podlogi za telefon!

9,90 €

Redna cena od 29,90 €

Odlična nano podloga, ki se prodaja po celem svetu! Končno si boste lahko ogledali videoposnetke na vašem telefonu brez, da bi ga morali pri tem držati. Lepljivo nano podlogo lahko prilepite kamorkoli, je izredno primerna za delanje selfijov, odlična za organizacijo kablov, ključev ter primerna tudi kot stojalo za telefon in odlaganje stvari na armaturni plošči. Ko se podloga umaže jo preprosto operite pod vodo in podlogi se bo povrnila lepljivost. 

Oglejte si videoposnetke na vašem telefonu brez, da bi ga morali pri tem držati! Podloga primerna kot stojalo za telefon in odlaganje stvari na armaturni plošči!

lepljiva nano podloga

Neverjetna funkcionalna nano tehnologija omogoča, da se na podlago prilepijo skoraj vse plastične stvari in tam tudi ostanejo! Če bi si radi ogledali videoposnetke na vašem telefonu in želite, da bi vam telefon stal na mizi, si preprosto vzamete nano podlogo, jo dvakrat prepognete, da ustvarite trikotnik in ga prilepite na telefon. Lahko ste brez skrbi, vaš telefon bo sedaj stal v navpičnem položaju na mizi brez da bi se prevrnil. Ker je nano podloga izredno lepljiva, se bodo nanjo prilepili tudi drobni delci prahu – ampak naj vas to ne skrbi! Ko se podloga umaže ali ste ugotovili, da ni več tako lepljiva jo preprosto operite pod vodo in podlogi se bo povrnila lepljivost. 

Lepljivo nano podlogo lahko uporabljate kot držalo za pametni telefon, lahko jo prilepite na steno in nanjo prilepite ključe, lahko jo uporabljate v avtomobili, da kot odlagalno podlogo na armaturni plošči, lahko jo uporabljate kot stojalo za USB kable. Lepljivo nano podlogo lahko prilepite na steklo, ogledalo, leseno mizico, kovinske podlage, vrata. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • oglejte si videoposnetke na vašem telefonu brez, da bi ga morali pri tem držati
  • podlogo lahko prilepite na steklo, ogledalo, leseno mizico, kovinske podlage, vr
  • izredno primerna za delanje selfijov
  • super za organizacijo kablov, ključev …
  • primerna za odlaganje stvari na armaturni plošči
  • brezplačna poštnina

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)