Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do povečane spolne moči s 73% popustom na naravni afrodiziak španska muha!

6,20 €

Redna cena od 22,90 €

# / 2

Do povečane spolne moči s 73% popustom na naravni afrodiziak španska muha!

6,20 €

Redna cena od 22,90 €

Do povečanja spolne moči na naraven način! Uporabite znani afrodiziak španska muha, ki izboljšuje spolno razpoloženje, tako da vam med rjuhami ne bo nikoli dolgčas. Preprosto naljite par kapljic v vašo pijačo in kmalu bo zabavno kot še nikoli doslej! Primeren je tako za moške in ženske, ki si želijo popestriti intimne trenutke.

Povečanje spolne moči na naraven način! Primeren tako za moške kot za ženske!

AFRODIZIAK ŠPANSKA MUHA

Španska muha je znan afrodiziak, ki izboljšuje spolno razpoloženje, poveča spolno moč in čutenja. Primeren je tako za moške in ženske, ki si želijo popestriti intimne trenutke. Afrodiziak Španska muha Extra je predelana in še dodatno močnejša španska muha kot navadna.
Uporaba: v pijačo ali hrano dodajte 5-7 kapljic afrodiziaka, uro pred spolno aktivnostjo. in doživeli boste učinek španske muhe, kot ga do sedaj še niste poznali. Kapljice afrodiziaka si lahko nanesete tudi direktno pod jezik.

Delovanje izdelka Španska muha varira od uporabnika do uporabnika (čas delovanja, učinek in vpliv na spolno življenje). Ni nujno, da boste ob uporabi Španske muhe opazili povečanje spolne moči ali spolne sle. Izdelek Španska muha je prehransko dopolnilo in mu ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • znan afrodiziak, ki izboljšuje spolno razpoloženje
  • primeren je za moške in ženske
  • enostavna uporaba
  • je pravi afrodiziak
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (350)