k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Dišeči parfumski vodi Christina Aguilera By Night ali Definiton 60% ceneje!

od 11,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 6

Dišeči parfumski vodi Christina Aguilera By Night ali Definiton 60% ceneje!

od 11,90 €

Omamni vonj vas bo zagotovo očaral! Parfumski vodi kvalitetne in svetovno priznane blagovne znamke sta primerna tako za vsakdanjik kot za posebne priložnosti. Odlična ideja tudi za darilo! 

Presenetite svojo najdražjo s parfumsko vodo priznane blagovne znamke! Primerna za vsakdanjik in posebne priložnosti.

PARFUMSKi VODi CHRISTINA AGUILERA

Pevka Christine Aguilere je do sedaj na trg poslala že kar nekaj parfumov, ki so bili več kot uspešni, kar velja tudi za parfuma By Night in Defintion.

BY NIGHT je dišeča zgodba, ki dopolnjuje kolekcijo dišav znane pevke, okrašena s čipkami na bočni obliki stekleničke v obliki zapeljivega ženskega telesa. Rdeča je najljubša barva Christine Aguilere, kombinacija rdečih odtenkov in črne čipke pa je zagotovo najboljša izbira za prihajajočo sezono. Barva strasti in ognja napoveduje sestavo, ustvarjeno iz zapeljivih prientalsko-cvetnih arom. Vonj se prične z igrivimi akordi mandarine, frezije in rdečega jabolka. Poleg sadnih cvetličnih lističev so prisotni tudi mandlji, ki ustvarijo čuten in kremast učinek.  Osrednja nota vsebuje jantar in vanilijo, ki sta zelo močna in seksipilna.

Izdelek je TESTER, kar pomeni, da je embalaža enobarvna z napisom, medtem ko sta vsebina in steklenička identični tistim na prodajnih policah drogerij. Za dodatne informacije o izdelku se lahko obrnete na ponudnika.

DEFINITION je orientalski cvetlični parfum za ženske, še ena od uspešnih dišav svetovno znane pevke Christine Aguilere.Dišava je razmeroma nova, saj je bila na tržišče poslana leta 2017.Zgornja nota je sestavljena iz sicilijanskega bergamota, italijanske mandarine in rdečega jabolka. Osrednjo noto sestavljajo vanilijina in diamantna orhideja. Vse skupaj pa v spodnji noti zaključujejo hinoki les, ambra, heliotropium in mošus.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • dišava kvalitetne in svetovno priznane blagovne znamke
  • vonj bo poudaril vašo osebnost
  • način, da pritegnete pozornost in opozorite nase s čudovito aromo
  • primerni za vsakdanjik in posebne priložnosti
  • obdarite svoje bližnje, ki se bodo zagotovo razveselili odličnega darila
  • prisotni akordi mandarine, rdečega jabolka, mandljev ...
  • osrednja nota vsebuje jantar in vanilijo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Impato se ukvarja s spletno prodajo oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk in je na slovenskem tržišču prisotno že vrsto let. V zadnjem letu se je specializiralo predvsem za prodajo parfumov in ostalih kozmetičnih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Ponudba se osvežuje in dopolnjuje skoraj vsak dan. Če imate kakršnekoli želje, jih brez zadržkov kontaktirajte - z veseljem vam bodo pomagali z nasveti pri nakupu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (237)