Bolj sproščeni sprehodi z vašim ljubljenčkom! 55% popust na pasjo oprsnico!

16,90 €

Redna cena od 37,40 €

prodani

Prodanih 9 kuponov

# / 6

Bolj sproščeni sprehodi z vašim ljubljenčkom! 55% popust na pasjo oprsnico!

16,90 €

Redna cena od 37,40 €

prodani

Prodanih 9 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Si želite še bolj sproščenih sprehodov z vašim hišnim ljubljenčkom? To vam omogoča pasja oprsnica, saj boste dobili dodaten nadzor nad hojo in obnašanjem psa. Ima prišit ultra odsevni material, ki močno poveča vidnost ponoči. Oprsnico lahko v samo nekaj sekundah zapnete in namestite na psa! Je nastavljiva in se udobno prilega telesu vašega psa. 

Imejte popoln nadzor nad vašim psom! Odsevni material poveča vidnost ponoči!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x pasja oprsnica

  • brezplačna poštnina
  • v primeru nakupa večjega števila kuponov z različnimi lastnosti izdelka, je nujno potrebno zapisati pod KOMENTAR v 3. koraku nakupa želene lastnosti izdelkov
  Preberi vse

  -55 %

  37,40 €

  16,90 €

  Vrnemo 0,08 €

pasja oprsnica

Pasja oprsnica omogoča, da bodo sprehodi z vašim psom lažji in bolj sproščeni, saj boste dobili dodaten nadzor nad hojo in obnašanjem psa. Zgornji ročaj in stranski obroči na oprsnici omogočajo, da boste lažje vodili psa po stopnicah, mimo drugih psov ali živali, preprečili skakanje psa na goste ali mimoidoče ter lažje kontrolirali situacije, ko pes prične močno vleči ali pa vas v nekem trenutku močno potegne za povodec.

V sprednji del pasje oprsnice je prišit ultra odsevni material, ki močno poveča vidnost ponoči. Tako boste na nočnih sprehodih bolj vidni, kar vam zagotavlja večjo varnost in brezskrbnost.

Oprsnico lahko v samo nekaj sekundah zapnete in namestite na psa. Zaponka na eni strani je enostavna za odpiranje in zapiranje, hkrati pa služi tudi kot varnostna zaponka.

Oprsnica za pse ima nastavljive jermene, zato se popolnoma in udobno prilega telesu vašega psa. Jermene lahko prilagodite na trebuhu ali pa preko prsnega koša.

LASTNOSTI:
- barva: rdeča
- velikosti:
   M: 12 do 22 kg
   L: 22 do 30 kg
   XL: 30 do 40 kg

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • optimalen nadzor na sprehodih
 • odsevni material za varnost ponoči
 • hitra in enostavna namestitev
 • popolnoma in udobno se prilega telesu vašega psa
 • na voljo več velikosti
 • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.11.2020.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se na 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.

V primeru nakupa kupona v Trafiki 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, kontaktno številko na e-mail: 

onet.oglaševanje@gmail.com.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Fitshop.si je spletna trgovina s pripomočki za šport, prosti čas in zdravo življenje. Na spletni strani ponujajo široko paleto različnih izdelkov na področju športa in rekreacije, FIT Kuhne, za bolečine v sklepih, igrače za najmlajše itd.  

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (260)

Ceneje ne najdeš nikjer!