Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za vse vrste kože! Odstranjevalec dlačic v elegantni preobleki 57% ceneje!

9,90 €

Redna cena od 22,90 €

# / 3

Za vse vrste kože! Odstranjevalec dlačic v elegantni preobleki 57% ceneje!

9,90 €

Redna cena od 22,90 €

Enostavno in neboleče odstranjevanje nezaželjenih dlak v eleganti preobleki! Odstranjevalec v obliki šminke je diskreten, uporaben za vse tipe kož in ne pušča brazgotin ali ureznin! Pobrije vse dlake, je številka #1 med odstranjevalci dlačic!

Lahek in neboleč način odstranjevanja dlačic! Pobrije dlake, ne pušča brazgotin ali ureznin, uporabno na katerem koli predelu kože.

odstranjevalec dlačic

Inovativni odstranjevalec dlačil v obliki šminke bo pobril neprijetne dlačice na vašem obrazu. Je izjemno nežen do kože in jo ne poškoduje. Ima vgrajeno svetilko s katero lahko lažje vidite dlake.

Pozlačeni odstranjevalec dlačic v rose-gold barvi je izjemno priročen in diskreten.

Vgrajena lučka: Lučko lahko uporabite, da vidite vse preostale dlake, ki jih drugače ne bi videli. Lučka je dovolj svetla, da pokaže nezaželene skrite dlačice na celotni kožni površini.

Odstranjevalec dlačil lahko uporabite na kateremkoli predelu kože: na bradi, licih, zgornjih ličnicah in ostlalih predelih, tako, da vaša kožna površina izgleda odlično. Po končanem odstranjevanju dlačic lahko uporabite vlažilno kremo, da vaša koža ostane vlažna in brezhibna.

Diskreten in prenosljiv – Odstranjevalec dlačic lahko vzamete s sabo kamorkoli. Spravljenega ga lahko imate v torbici, žepu ali avtomobilu. Nobeden ne bo vedel, da je ta šminka v resnici odstranjevalec dlačic.

Nežen in varen – Med uporabo ne boste čutili nobenega draženja kože, bolečine ali ostalih morebitnih stranskih učinkov. Odstranjevalec dlačic je prijazen do vaše kože in učinkovito odstrani nadležne dlačice.

Lastnosti:
Za delovanje je potrebna 1 x AA baterija (ni priložena)
Barva: roza-zlato

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovito pobrije neželene dlačice
  • ne pušča brazgotin ali ureznin, lahko in neboleče odstranjevanje
  • primeren za vse vrste kože
  • uporabno na katerem koli predelu kože
  • diskretna velikost primerna tudi za enostavno prenašanje
  • številka #1 med odstranjevalci dlačic

Brezplačna poštnina

Hiter nakup

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina Urška je svoja vrata odprla v letu 2014. Svojim kupcem ponuja veliko izbiro prefinjenega spodnjega perila različnih blagovnih znamk. V prodajnem programu lahko poleg spodnjega perila najdete tudi vse vrste nogavic za ženske in moške.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (351)