Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za hitrejšo rast las! 70% popust na naravni serum Regrow z ingverjem 30ml!

17,90 €

Redna cena od 59,90 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Za hitrejšo rast las! 70% popust na naravni serum Regrow z ingverjem 30ml!

17,90 €

Redna cena od 59,90 €

Prvi rezultati bodo vidni že po 6 tednih uporabe! Zagotovite si goste in polnejše lase z izdelkom, ki vsebuje zdravilni ingver z eteričnimi olji, kalijem, kalcijem, železom in številnimi vitamini. Naravni izdelek bo pripomogel k rasti vaših las, saj lasišču prinaša potrebne vitamine, peptide in aminokisline. Naravne sestavine ingverja prinašajo rezultate brez stranskih učinkov!

Prvi rezultati bodo vidni že po 6 tednih uporabe! Zagotovite si goste in polnejše lase.

Serum Regrow 30 ml

Regrow serum je primeren za moške in ženske, ki želijo stimulirati šibke in mirujoče lasne mešičke in ponovno spodbuditi rast las. Ta izjemen in ekskluziven serum za pomladitev las vsebuje najnaprednejše sestavine ingverja za goste in negovane lase. Ob redni uporabi bodo vaši lase videti polnejši in gostejši, lepo oblikovani, prožni in vitalni.

Prvi rezultati bodo vidni že po 6 tednih uporabe. Po 4 mesecih redne dnevne uporabe svetujemo, da za vzdrževanje rezultatov z uporabo nadaljujete, in sicer vsak drugi dan.

INGVER
Ingver je rastlina, ki raste v tropskih in subtropskih pasovih. Zraste do 50 centimetrov in ima okoli 20 centimetrov dolge in razvejane korenine, ki se uporabljajo kot začimba v kulinariki. Poleg začimbe ingverjeve korenine uporabljamo tudi v zdravstvene namene. Ingver je odličen in učinkovit antiseptik, preventivno deluje proti nalezljivim boleznim ter uspešno uničuje mikroorganizme.

Korenina ingverja vsebuje eterično olje, kalij, kalcij, železo, fosfor, magnezij, škrob, encime, maščobne kisline in vitamine. Uporabljamo jo lahko sveže stisnjeno ali naribano in posušeno. V kozmetične namene so jo uporabljali že stari Rimljani, tako da so izdelovali tinkture in eterična olja.

Izdelek vsebuje naravne sestavine in je varen za uporabo. Lasišču prinaša potrebne vitamine, peptide in aminokisline. Naravne sestavine ingverja prinašajo rezultate brez stranskih učinkov. Vaši lasje se bodo zgostili in pridobili volumen.

Ekskluzivna formula pomaga izboljšati videz in občutje vaših las.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prvi rezultati bodo vidni že po 6 tednih uporabe
  • za bolj goste in polnejše lasišče
  • zdravilni ingver z eteričnimi olji, kalijem, kalcijem in železom
  • naravne sestavine in brez stranskih učinkov
  • za moške in ženske

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Dobro počutje

Zdrav izdelek

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (214)