Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za ekološko, hipoalergensko in vlažilno kremo za sončenje za otroke!

13,90 €

# / 3
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za ekološko, hipoalergensko in vlažilno kremo za sončenje za otroke!

13,90 €

Zaradi preproste in učinkovite vlažilne formule je ekološka krema idealna za zaščito tako dojenčkov kot otrok pred soncem. Odporna na vodo in znojenje do 40 minut aktivnosti ali plavanja vas bo prepričala, da z njo takoj zaščitite vso družino pred sončnimi žarki. Poleg tega je testirana in potrjena s strani pediatrov in tako primerna za vsakogar! Vključena tudi brezplačna poštnina.

Ekološka krema Badger SPF 30 je primerna za dojenčke, otroke in odrasle! Testirana in potrjena je s strani pediatrov, primerna za vsakogar! Brezplačna poštnina!

Ekološka krema za sončenje SPF 30

Krema je širokega spektra zaščite pred žarki UVA in UVB, s cinkovim oksidom (ne vsebuje nano delcev) in brez kemičnih sestavin. Je hipoalergena, odporna na vodo in znojenje do 40 minut aktivnosti ali plavanja ter z odličnim vonjem – rahlo odišavljena z naravnimi eteričnimi olji. Preprosta in varna formula, odlična za na bazen, plažo ali lažje aktivnosti. Vsebina je biorazgradljiva ter varna za koralne grebene in ostale ekosisteme. Naravni, mineralni sončni filtri delujejo drugače od kemičnih, saj odbijajo večino škodljivih žarkov ter ne vstopajo v globino kože. Za en nanos porabite majhno količino izdelka, ki ga na tanko razmažete.

BADGER EKOLOŠKA KREMA ZA SONČENJE ZA OTROKE, SPF 30 (87 ML)
Brez kemičnih sestavin, s prijetnim vonjem tangerine in vanilije, ki ga mladi obožujejo. 100 % certificirano naravna in 95 % certificirano ekoloških sestavin. Z odličnim vonjem – rahlo odišavljena z naravnimi eteričnimi olji, ki ne škodujejo na soncu. Preprosta in varna formula, odlična za na bazen, plažo ali lažje aktivnosti.

BADGER EKOLOŠKA KREMA ZA SONČENJE ZA DOJENČKE IN MALE OTROKE, SPF 30 (87 ML)
Brez kemičnih sestavin. Nežnega vonja kamilice in ognjiča, uporablja jo lahko cela družina. Certificirano ekološka baza iz sončničnega olja, čebeljega voska in vitamina E je izjemno vlažilna in pomirjujoča. Testirana s strani pediatrov in potrjeno varna za dojenčke in malčke. Hipoalergenska – primerna za občutljivo kožo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • krema s širokim spektrom zaščite pred žarki UVA in UVB
  • 100 % certificirano naravna in 95 % certificirano ekoloških sestavin
  • odporna na vodo in znojenje do 40 minut aktivnosti ali plavanja
  • preprosta in varna formula, odlična za na bazen, plažo ali lažje aktivnosti.
  • hipoalergenska in vlažilna – primerna tudi za zelo občutljivo kožo
  • tuba je iz varne plastike, ki ne vsebuje BPA in jo je možno reciklirati
  • naravni, mineralni sončni filtri odbijajo večino škodljivih žarkov
  • rahlo odišavljena z naravnimi eteričnimi olji, ki ne škodujejo na soncu
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Bio proizvod

VEČ O PONUDNIKU

Ekološka spletna trgovina Zdravo in Naravno se specializira za prodajo izdelkov, ki so 100% naravni, brez sintetičnih konzervansov, barvil, vonjav, emulgatorjev itd. Skoraj vsi izdelki z redkimi izjemami so tudi veganski, noben od izdelkov pa ni bil testiran na živalih.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (231)