Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

55% popust za 4-delni six pack komplet za fit postavo!

17,90 €

Redna cena od 39,99 €

# / 5

55% popust za 4-delni six pack komplet za fit postavo!

17,90 €

Redna cena od 39,99 €

Popularna naprava za trening trebušnih mišic – Six pack komplet bo poskrbel za vašo fit postavo! Na hiter in varen način stimulira mišice in pripomore k izoblikovanju radiatorčkov in izklesane postave. Tehnologija neposredno pošilja signale mišicam in povzroči njihovo krčenje in sproščanje. Izdelek je lahek, enostaven in varen za uporabo ter deluje brez dolgotrajnega nanašanja gelov ali drugih snovi na telo. 

V paketu dobite fitness glavno enoto, enoto za predel trebuha in 2 enoti za druge predele telesa! Znebite se odvečnih kilogramov na hiter način.

Six pack komplet za fit postavo

UPORABA
Preprosto nadenete na predel trebuha ali ostale dele telesa – stegna, ramena, roke, križ, vrat, boke. Elektrode se pritrdijo s pomočjo visoko konduktivnega gelnega lističa za večkratno uporabo, ki se nahaja na zadnji strani elektrod. Priporočljiva je uporaba do 20 minut na dan. 6 različnih načinov in 15 stopenj intenzitete stimulacije: 20 minut stimulacije za izgubo kalorij, ki je enaka kot, če bi tekli na 2000 metrov ali delali 60 minut trebušnjake.

Posebej primeren je za vse navdušene športnike, fitness entuziaste in ljudi, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov ter nimajo časa za telovadbo. 

LASTNOSTI
- primerno za trebuh, stegna, ramena, roke, križ, vrat, boke …
- six pack komplet lahko uporabljate medtem ko gledate televizijo, med hišnimi opravili ali ga uporabljate v telovadnici
- lahko se uporablja kjerkoli in kadarkoli.
- za delovanje so potrebne baterije – 2x AAA baterije za vsako Fitness glavno enoto (niso priložene)
- material: ABS plastika, poliuretan (silikonske blazinice)

Komplet ni primeren za uporabo če ste noseči, ste srčni bolnik ali imate srčni vzpodbuevalnik, če bolehate za rakom ali epilepsijo ali če ste pod zdravniškim nadzorom zaradi kognitivne motje, če imate poškodovano kožo ali hipertenzijo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hiter in varen način stimulira mišice in pripomore k izoblikovanju radiatorčkov
  • primeren za nošenje kjerkoli in kadarkoli
  • lahek, enostaven in varen za uporabo
  • deluje brez dolgotrajnega nanašanja gelov ali drugih snovi na telo
  • primeren je za vse navdušene športnike in fitness entuziaste
  • tudi za ljudi, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov ter nimajo časa za telov

Odlična ideja za darilo

Brezplačna poštnina

Hiter nakup

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Vigoshop se že dolga leta ukvarja s komunikacijsko tehnologijo, pri čemer jih zanimajo predvsem kakovostni izdelki in pripomočki za danes nepogrešljive mobilne telefone. Zaradi vedno večje občutljivosti teh sodobnih naprav velik del svoje ponudbe namenjajo najbolj vzdržljivim zaščitam telefonov, najsi bodo to ovitki ali posebna zaščitna stekla. Nudijo pa tudi ostale priročne izdelke za vsakodnevno uporabo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (240)