88% popust na vrhunski profesionalni serum za pospeševanje rasti trepalnic!

od 15,00 €

Redna cena od 122,00 €

prodani

Prodanih 22 kuponov

# / 3

88% popust na vrhunski profesionalni serum za pospeševanje rasti trepalnic!

od 15,00 €

Redna cena od 122,00 €

prodani

Prodanih 22 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Nič ni lepšega od dolgih in gostih trepalnic, ki poudarijo oči! Serum uporablja že več kot 7000 Slovenk, z njim pa si lahko tudi vi zagotovite zavidanja vredne trepalnice. Spoznajte vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki vam že v 2-4 tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice. Je brez stranskih učinkov in ne draži oči, ob redni uporabi pa podaljša trepalnice do kar 99 %.

100 % in dokazano učinkovito ˗ vrhunski make up učinek brez maskare!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x serum za rast trepalnic

  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -86 %

  122,00 €

  16,90 €

  Vrnemo 0,08 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  CENA ZA NAJHITREJŠE! 1x serum za rast trepalnic

  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -88 %

  122,00 €

  15,00 €

  Vrnemo 0,08 €

serum za podaljšanje trepalnic

Končno mega dolge trepalnice brez škodljivih umetnih podaljškov. Ste vedeli, da so umetne trepalnice izredno škodljive in lahko povzročijo resno izpadanje naravnih trepalnic? Znebite se jih in namesto njih uporabite serum ProLash ˗ dokazano učinkovit izdelek, ki spodbuja rast trepalnic tako, da podaljša njihovo fazo rasti. Podaljšana faza rasti pomeni, da trepalnice rastejo dlje in kasneje izpadejo, kot bi sicer brez seruma.

Brez rizika, brez stranskih učinkov – samo vaše neskončno zadovoljstvo. Serum ProLash je klinično testiran in ne draži oči. Je 100% varen za uporabo, testi pa so dokazali, da serum ob redni uporabi podaljša trepalnice do kar 99%. Vsaka ženska si želi dolge, goste, zapeljive trepalnice in serum Pro Lash vam jih bo pričaral že v slabem mesecu. Številne zadovoljne uporabnice delijo svoje navdušenje nad serumom, še posebej, ko jih vse prijateljice sprašujejo, ali so bile v salonu za podaljševanje trepalnic. Ne, uporabljajo serum ProLash!

Čez 7000 Slovenk seruma ProLash ne da več iz rok!
Ste vedeli, da serum ProLash uporablja že več kot 7000 Slovenk, ki jim je serum spremenil življenje? Olajšajte si vsakodnevno urejanje make upa in se poglejte samozavestno v ogledalo – zagotavljamo vam, da bodo vaše nove, dramatično dolge trepalnice opazili vsi! Preizkusite serum ProLash in se prepričajte, da so lahko vaše trepalnice privlačne in zapeljive tudi brez podaljškov in več plasti maskare.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vrhunski make up učinek brez maskare
 • v 2˗4 tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice
 • klinično testiran in ne draži oči - 100% varen za uporabo
 • trepalnice podaljša do kar 99 %
 • uporablja ga že več kot 7000 Slovenk
 • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.12.2020.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko ter v komentar lastnost izdelka. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.

V primeru nakupa kupona v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafiki 3dva, na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali bencinskih servisih Petrol je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, in kontaktno številko na e-mail narocila@ah-group.si.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 3-5 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu. V primeru večjega povpraševanje se lahko rok dostave podaljša do 20 delovnih dni.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (267)

Pri tej ponudbi je na voljo samo še 1 možnost!