Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na vrhunske kompresijske opornice za gleženj DOMINAFIT!

12,40 €

Redna cena od 24,80 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na vrhunske kompresijske opornice za gleženj DOMINAFIT!

12,40 €

Redna cena od 24,80 €

Gležnji so steber in temelj vsakega koraka, ki ga naredite v življenju. Ponudite jim oporo in jih zaščitite, da bo vsak vaš življenjski korak dobro stekel in vas pripeljal do zastavljenih ciljev! Popolne kompresijske opornice za gležnje vam bodo pomagale skozi vaš vsakdan s popolno gibljivostjo. Vrhunske kompresijske opornice za gležnje ščitijo gležnje pred poškodbami oziroma ponovnimi poškodbami, medtem pa istočasno omogočajo popolno gibljivost za doseganje vrhunskih rezultatov!

Brezplačna poštnina! Vrhunske kompresijske opornice za gležnje ščitijo gležnje pred poškodbami oziroma ponovnimi poškodbami!

KOMPRESIJSKA OPORNICA DOMINAFIT

Pri DOMINAFIT so v skladu z vsemi CE/FDA, ISO in BV standardi ustvarili popolne kompresijske opornice za gležnje, ki vam pomagajo skozi vaš vsakdan s popolno gibljivostjo. Razlika med DOMINAFIT in podobnimi podjetji je očitna, saj z njihovim dizajnom dobite samo najbolj kakovostne materiale. Brez koži neprijaznih materialov, le proizvod, ki dela tako dobro, kot vi sami!

LASTNOSTI
POPOLNA VPOJNOST – naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje so popolnoma vpojne in se hitro sušijo, kar zagotavlja popolno udobje med treningom, športno igro, sprehodom ali ostalimi aktivnostmi!
EKSTREMNO UDOBJE - naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje ostanejo na mestu in tudi med intenzivnim treningom ter pri ekstremnih gibih ne drsijo navzdol ali naokrog, zato so ekstremno udobne pri urah neprekinjene uporabe ter celo med spanjem!
POPOLNA GIBLJIVOST - naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje ščitijo gležnje pred poškodbami ali ponovnimi poškodbami in hkrati dovoljujejo neomejeno gibljivost za vrhunske rezultate!
HITREJŠE OKREVANJE PO POŠKODBAH - naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje izboljšujejo pretok krvi, zmanjšujejo zatekanje gležnjev in lajšajo bolečine pri poškodbah, medtem ko vam omogočajo hojo in opravljanje vsakodnevnih opravil!

Kompresijske opornice za gležnje so na razpolago v treh različnih barvah (oranžna, modra in siva) in štirih različnih številkah (S, M, L in XL), torej gre za 12 različnih variacij proizvoda. Izdelki se prodajajo v parih in so tudi zapakirani v ekskluzivni in originalni embalaži po parih. Velikosti sovpadajo s številkami čevljev: S – 32 do 34, M – 35 do 37, L - 38 do 40 in XL - 41 to 43 in so tako primerne tudi za otroke in mladostnike!

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kompresijske opornice za gležnje so popolnoma vpojne in se hitro sušijo
  • opornice za gležnje ostanejo na mestu in tudi med intenzivnim treningom
  • opornice za gležnje izboljšujejo pretok krvi
  • zmanjšujejo zatekanje gležnjev
  • lajšajo bolečine pri poškodbah

Odličen nakup

Pameten nakup

Zdrav izdelek

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Dominafit je majhno, a rastoče podjetje, ki je pred kratkim lansiralo svoj prvi proizvod pod lastno blagovno znamko DOMINAFIT. Kupcem zagotovijo kvalitetne kompresijske opornice, ki ščitijo gležnje pred poškodbami. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (146)