k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

50% popust na vrhunske kompresijske opornice za gleženj DOMINAFIT!

12,40 €

Redna cena od 24,80 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na vrhunske kompresijske opornice za gleženj DOMINAFIT!

12,40 €

Redna cena od 24,80 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Gležnji so steber in temelj vsakega koraka, ki ga naredite v življenju. Ponudite jim oporo in jih zaščitite, da bo vsak vaš življenjski korak dobro stekel in vas pripeljal do zastavljenih ciljev! Popolne kompresijske opornice za gležnje vam bodo pomagale skozi vaš vsakdan s popolno gibljivostjo. Vrhunske kompresijske opornice za gležnje ščitijo gležnje pred poškodbami oziroma ponovnimi poškodbami, medtem pa istočasno omogočajo popolno gibljivost za doseganje vrhunskih rezultatov!

Brezplačna poštnina! Vrhunske kompresijske opornice za gležnje ščitijo gležnje pred poškodbami oziroma ponovnimi poškodbami!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x par kompresijske opornice za gleženj DOMINAFIT

  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -50 %

  24,80 €

  12,40 €

  Vrnemo 0,06 €

KOMPRESIJSKA OPORNICA DOMINAFIT

Pri DOMINAFIT so v skladu z vsemi CE/FDA, ISO in BV standardi ustvarili popolne kompresijske opornice za gležnje, ki vam pomagajo skozi vaš vsakdan s popolno gibljivostjo. Razlika med DOMINAFIT in podobnimi podjetji je očitna, saj z njihovim dizajnom dobite samo najbolj kakovostne materiale. Brez koži neprijaznih materialov, le proizvod, ki dela tako dobro, kot vi sami!

LASTNOSTI
POPOLNA VPOJNOST – naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje so popolnoma vpojne in se hitro sušijo, kar zagotavlja popolno udobje med treningom, športno igro, sprehodom ali ostalimi aktivnostmi!
EKSTREMNO UDOBJE - naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje ostanejo na mestu in tudi med intenzivnim treningom ter pri ekstremnih gibih ne drsijo navzdol ali naokrog, zato so ekstremno udobne pri urah neprekinjene uporabe ter celo med spanjem!
POPOLNA GIBLJIVOST - naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje ščitijo gležnje pred poškodbami ali ponovnimi poškodbami in hkrati dovoljujejo neomejeno gibljivost za vrhunske rezultate!
HITREJŠE OKREVANJE PO POŠKODBAH - naše vrhunske kompresijske opornice za gležnje izboljšujejo pretok krvi, zmanjšujejo zatekanje gležnjev in lajšajo bolečine pri poškodbah, medtem ko vam omogočajo hojo in opravljanje vsakodnevnih opravil!

Kompresijske opornice za gležnje so na razpolago v treh različnih barvah (oranžna, modra in siva) in štirih različnih številkah (S, M, L in XL), torej gre za 12 različnih variacij proizvoda. Izdelki se prodajajo v parih in so tudi zapakirani v ekskluzivni in originalni embalaži po parih. Velikosti sovpadajo s številkami čevljev: S – 32 do 34, M – 35 do 37, L - 38 do 40 in XL - 41 to 43 in so tako primerne tudi za otroke in mladostnike!

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kompresijske opornice za gležnje so popolnoma vpojne in se hitro sušijo
 • opornice za gležnje ostanejo na mestu in tudi med intenzivnim treningom
 • opornice za gležnje izboljšujejo pretok krvi
 • zmanjšujejo zatekanje gležnjev
 • lajšajo bolečine pri poškodbah

Odličen nakup

Pameten nakup

Zdrav izdelek

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.8.2019.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se že ob nakupu vpiše podatke za dostavo izdelka.

V primeru nakupa kupona v Trafiki 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, in kontaktno številko na e-mail dominafit666@gmail.com ali na telefonsko številko 040 975 190 (PON-PET: 10:00-18:00).

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Dominafit je majhno, a rastoče podjetje, ki je pred kratkim lansiralo svoj prvi proizvod pod lastno blagovno znamko DOMINAFIT. Kupcem zagotovijo kvalitetne kompresijske opornice, ki ščitijo gležnje pred poškodbami. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (60)

Ceneje ne najdeš nikjer!