Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na tinkturo iz Pegastega badlja iz eko domače proizvodnje!

5,20 €

Redna cena od 10,50 €

# / 2

50% popust na tinkturo iz Pegastega badlja iz eko domače proizvodnje!

5,20 €

Redna cena od 10,50 €

Tinktura iz pegastega badlja čisti jetra, jih obnavlja in jim pomaga pri delovanju. Je naravno in zelo učinkovito naravno zelišče. Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov, izdelana je ročno na kmetiji Pr Nejc. 

Je naravno in zelo učinkovito naravno zelišče. Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov, izdelana je ročno na kmetiji Pr Nejc.

TINKTURA IZ PEGASTEGA BADLJA

Badelj razrežejo, celotno zel in jo namočijo v alkohol. Vsak dan večkrat premešajo in pustijo na toplem na dosegu sončnih žarkov. Po treh tednih precedijo in shranijo v hladno, temno klet. Alkohol je sredstvo, ki potegne iz zeli največ zdravilnih snovi. Pegasti badelj je nabran na javorskem območju v neokrnjeni naravi.

Vse sestavine so iz EKO kmetije Pr Nejc. Izdelek je ročno izdelan, brez umetnih barvil in konzervansov. Tinktura iz pegastega badlja je narejena po receptu Janeza Javorskega.

UPORABA
Priporočljivo dvakrat dnevno po devetnajst kapljic v tekočini sobne temperature, vsaj štiri tedne. Za osebe težke 70 kg. Za lažje manj, za težje več.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • eko tinktura iz Pegastega badlja iz domače proizvodnje
  • odlično za čiščenje in obnovo jeter
  • brez umetnih barvil in konzervansov
  • sestavine so iz eko kmetije
  • ročno izdelan izdelek
  • brezplačna poštnina

Dobro počutje

Zdrav izdelek

Bio proizvod

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

ŠD Javor je bilo ustanovljeno v letu 1998 in je v prvih dveh letih delovalo le na športnem področju. S povečanjem članov so se želje širile, tako da so se organizirali v sekcijah. Sekciji za zelišča in Sekcija za zdrav način življenja sta pred desetimi leti pričeli s spoznavanjem zelišč, ki rastejo na območju Javorja in v Sloveniji. Z osvajanjem novih znanj so pričeli za delovanje društva nabirati, predelovati zdravilna zelišča in jih ponudili na trg.

Danes vam lahko z lastnimi dolgoletnimi izkušnjami ponudijo naravne izdelke iz neokrnjene narave, pripravljene na naravni način. Pridobili so si HACCP potrdila ter se vpisali v Register obratov za pridelovanje in prodajo zelišč.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (321)