k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

50% popust na tinkturo iz Ameriškega slamnika iz domače proizvodnje!

5,20 €

Redna cena od 10,50 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

# / 2
V IZTEKU

50% popust na tinkturo iz Ameriškega slamnika iz domače proizvodnje!

5,20 €

Redna cena od 10,50 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Zagotovite si naravno zaščito imunskega sistema skozi celo leto. Moč narave za boljše zdravje! Tinktura iz Ameriškega slamnika iz eko domače proizvodnje vam zagotavlja izboljšanje zdravja in obrambo pred virusi, prehladi in gripami, katerim ste izpostavljeni skozi celo leto. Ostanite zdravi in brez nadležnih bolezni!

Zagotovite si naravno zaščito imunskega sistema skozi celo leto. Moč narave za boljše zdravje!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x tinktura iz Ameriškega slamnika iz eko domače proizvodnje (50 ml)

  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -50 %

  10,50 €

  5,20 €

  Vrnemo 0,03 €

Tinktura iz Ameriškega slamnika (50 ml)

Tinktura iz Ameriškega slamnika, ki jo izdelujejo je pokazala zelo dobre rezultate, saj nas z imunoregulatornimi lastnostmi učinkovito brani pred navadnim prehladom in gripo. Tukaj pa je želela skupina raziskovalcev stopiti še korak dlje in ugotoviti, ali je lahko takšna tinktura učinkovita tudi pri hujših virusnih obolenjih, kot je človeku nevarna ptičja gripa ali celo zloglasna prašičja gripa, ki naj bi lahko povzročila celo pojav pandemije.

Tovrstne poskuse so izvajali v laboratoriju na kulturah epitelnih celic ledvic. Celice so okužili z omenjenimi virusi gripe ter jim v različnih časovnih intervalih in v različnih koncentracijah dodajali tinkturo Ameriškega slamnika. Ob tem so merili stopnjo zaviranja vnetja – učinek na blokado delovanja virusa. Rezultati so pokazali učinkovit zaviralen učinek tinkture na vse testirane viruse, in sicer celo v koncentracijah tinkture, ki je mnogokrat manjša od tiste koncentracije, ki je potrebna za peroralno uživanje tinkture. Nadalje je bil učinek tinkture nespremenjen celo ob dvigovanju koncentracije posameznega virusa.

V raziskavi so tudi dokazali, da tinktura slamnika ne povzroča rezistentnosti. To pomeni, da virusi niso razvili lastne zaščite, da bi postali na slamnik neobčutljivi. Rezistenca pa se je razvila pri sinteznem protivirusnem zdravilu. Že v drugem ciklu je nanj razvilo rezistenco 87 % virusov, v tretjem ciklu pa skoraj 95 % virusov. To je ponovno lep prikaz modrosti naravnega – celostnega zdravljenja. 

Z navedenimi raziskavami so ugotovili, da je tinktura Ameriškega slamnika delovala neposredno na viruse gripe, saj je spremenila površinske virusne proteine hemaglutinine, ki so nujni, da se virus zasidra v celico gostitelja. S tem je bilo virusu onemogočeno prodiranje v celico gostitelja in njegovo razmnoževanje znotraj celice.

UPORABA
Priporočljivo je 17-21 kapljic v mlačen čaj, zjutraj in zvečer.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • eko tinktura iz zdravilnega Ameriškega slamnika iz domače proizvodnje
 • odlično za izboljšanje imunskega sistema in odpornosti
 • poskrbite za svoje zdravje skozi celo leto
 • preženite gripo in prehlad
 • učinkovita tudi proti virusnim obolenjem

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Zdrav izdelek

Za zdravje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.6.2020.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko ter v komentar lastnost izdelka. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.


V primeru nakupa kupona v Trakifi 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, in kontaktno številko na e-mail koninaj@mail.amis.net.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 3-5 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

ŠD Javor je bilo ustanovljeno v letu 1998 in je v prvih dveh letih delovalo le na športnem področju. S povečanjem članov so se želje širile, tako da so se organizirali v sekcijah. Sekciji za zelišča in Sekcija za zdrav način življenja sta pred desetimi leti pričeli s spoznavanjem zelišč, ki rastejo na območju Javorja in v Sloveniji. Z osvajanjem novih znanj so pričeli za delovanje društva nabirati, predelovati zdravilna zelišča in jih ponudili na trg.

Danes vam lahko z lastnimi dolgoletnimi izkušnjami ponudijo naravne izdelke iz neokrnjene narave, pripravljene na naravni način. Pridobili so si HACCP potrdila ter se vpisali v Register obratov za pridelovanje in prodajo zelišč.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (235)

Ceneje ne najdeš nikjer!