Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na tinkturo iz Ameriškega slamnika iz domače eko proizvodnje!

5,20 €

Redna cena od 10,50 €

# / 2

50% popust na tinkturo iz Ameriškega slamnika iz domače eko proizvodnje!

5,20 €

Redna cena od 10,50 €

Zagotovi si naravno zaščito imunskega sistema skozi celo leto. Tinktura iz Ameriškega slamnika iz eko domače proizvodnje zagotavlja izboljšanje zdravja in obrambo pred virusi, prehladi in gripami, katerim smo izpostavljeni skozi celo leto!

Tinktura iz Ameriškega slamnika iz eko domače proizvodnje zagotavlja izboljšanje zdravja in obrambo pred virusi, prehladi in gripami!

TINKTURA IZ AMERIŠKEGA SLAMNIKA (50 ML)

Tinktura iz Ameriškega slamnika, ki jo izdelujejo je pokazala zelo dobre rezultate, saj nas z imunoregulatornimi lastnostmi učinkovito brani pred navadnim prehladom in gripo. Tukaj pa je želela skupina raziskovalcev stopiti še korak dlje in ugotoviti, ali je lahko takšna tinktura učinkovita tudi pri hujših virusnih obolenjih, kot je človeku nevarna ptičja gripa ali celo zloglasna prašičja gripa, ki naj bi lahko povzročila celo pojav pandemije.

Tovrstne poskuse so izvajali v laboratoriju na kulturah epitelnih celic ledvic. Celice so okužili z omenjenimi virusi gripe ter jim v različnih časovnih intervalih in v različnih koncentracijah dodajali tinkturo Ameriškega slamnika. Ob tem so merili stopnjo zaviranja vnetja – učinek na blokado delovanja virusa. Rezultati so pokazali učinkovit zaviralen učinek tinkture na vse testirane viruse, in sicer celo v koncentracijah tinkture, ki je mnogokrat manjša od tiste koncentracije, ki je potrebna za peroralno uživanje tinkture. Nadalje je bil učinek tinkture nespremenjen celo ob dvigovanju koncentracije posameznega virusa.

V raziskavi so tudi dokazali, da tinktura slamnika ne povzroča rezistentnosti. To pomeni, da virusi niso razvili lastne zaščite, da bi postali na slamnik neobčutljivi. Rezistenca pa se je razvila pri sinteznem protivirusnem zdravilu. Že v drugem ciklu je nanj razvilo rezistenco 87 % virusov, v tretjem ciklu pa skoraj 95 % virusov. To je ponovno lep prikaz modrosti naravnega – celostnega zdravljenja. 

Z navedenimi raziskavami so ugotovili, da je tinktura Ameriškega slamnika delovala neposredno na viruse gripe, saj je spremenila površinske virusne proteine hemaglutinine, ki so nujni, da se virus zasidra v celico gostitelja. S tem je bilo virusu onemogočeno prodiranje v celico gostitelja in njegovo razmnoževanje znotraj celice.

UPORABA
Priporočljivo je 17-21 kapljic v mlačen čaj, zjutraj in zvečer.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • eko tinktura iz zdravilnega Ameriškega slamnika iz domače proizvodnje
  • odlično za izboljšanje imunskega sistema in odpornosti
  • poskrbite za svoje zdravje skozi celo leto
  • preženite gripo in prehlad
  • učinkovita tudi proti virusnim obolenjem

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Zdrav izdelek

Bio proizvod

VEČ O PONUDNIKU

ŠD Javor je bilo ustanovljeno v letu 1998 in je v prvih dveh letih delovalo le na športnem področju. S povečanjem članov so se želje širile, tako da so se organizirali v sekcijah. Sekciji za zelišča in Sekcija za zdrav način življenja sta pred desetimi leti pričeli s spoznavanjem zelišč, ki rastejo na območju Javorja in v Sloveniji. Z osvajanjem novih znanj so pričeli za delovanje društva nabirati, predelovati zdravilna zelišča in jih ponudili na trg.

Danes vam lahko z lastnimi dolgoletnimi izkušnjami ponudijo naravne izdelke iz neokrnjene narave, pripravljene na naravni način. Pridobili so si HACCP potrdila ter se vpisali v Register obratov za pridelovanje in prodajo zelišč.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (326)