k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

93% popust na serum za pospeševanje rasti trepalnic! Brezplačna poštnina!

14,90 €

Redna cena od 199,90 €

# / 3

93% popust na serum za pospeševanje rasti trepalnic! Brezplačna poštnina!

14,90 €

Redna cena od 199,90 €

Nič ni lepšega od dolgih in gostih trepalnic, ki poudarijo oči! Serum uporablja že več kot 7000 Slovenk, z njim pa si lahko tudi vi zagotovite zavidanja vredne trepalnice. Spoznajte vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki vam že v 2-4 tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice. Je brez stranskih učinkov in ne draži oči, ob redni uporabi pa podaljša trepalnice do kar 99 %.

100 % in dokazano učinkovito ˗ vrhunski make up učinek brez maskare!

serum za podaljšanje trepalnic

Končno mega dolge trepalnice brez škodljivih umetnih podaljškov. Ste vedeli, da so umetne trepalnice izredno škodljive in lahko povzročijo resno izpadanje naravnih trepalnic? Znebite se jih in namesto njih uporabite serum ProLash ˗ dokazano učinkovit izdelek, ki spodbuja rast trepalnic tako, da podaljša njihovo fazo rasti. Podaljšana faza rasti pomeni, da trepalnice rastejo dlje in kasneje izpadejo, kot bi sicer brez seruma.

Brez rizika, brez stranskih učinkov – samo vaše neskončno zadovoljstvo. Serum ProLash je klinično testiran in ne draži oči. Je 100% varen za uporabo, testi pa so dokazali, da serum ob redni uporabi podaljša trepalnice do kar 99%. Vsaka ženska si želi dolge, goste, zapeljive trepalnice in serum Pro Lash vam jih bo pričaral že v slabem mesecu. Številne zadovoljne uporabnice delijo svoje navdušenje nad serumom, še posebej, ko jih vse prijateljice sprašujejo, ali so bile v salonu za podaljševanje trepalnic. Ne, uporabljajo serum ProLash!

Čez 7000 Slovenk seruma ProLash ne da več iz rok!
Ste vedeli, da serum ProLash uporablja že več kot 7000 Slovenk, ki jim je serum spremenil življenje? Olajšajte si vsakodnevno urejanje make upa in se poglejte samozavestno v ogledalo – zagotavljamo vam, da bodo vaše nove, dramatično dolge trepalnice opazili vsi! Preizkusite serum ProLash in se prepričajte, da so lahko vaše trepalnice privlačne in zapeljive tudi brez podaljškov in več plasti maskare.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vrhunski make up učinek brez maskare
  • v 2˗4 tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice
  • klinično testiran in ne draži oči - 100% varen za uporabo
  • trepalnice podaljša do kar 99 %
  • uporablja ga že več kot 7000 Slovenk
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Hilding je podjetje, ki se ukvarja s prodajo visokokakovostnih vzmetnic. Ponujajo ležišča različnih tipov ter dimenzij. Vse vzmetnice so zasnovane po vrhunski kvaliteti Günther & Möller in Königsmann izdelave. Stranke željne kvalitetnega spanca lahko izbirajo med ležišči iz pene, nadležišči in otroškimi ležišči. Poslanstvo podjetja je, da ponudi svojim strankam pravšnjo vzmetnico, ki jim bo zagotovila še več kot le zadovoljiv spanec.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (168)