Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

68% popust na serum z učinkom povečanja volumna za polne ustnice!

12,90 €

Redna cena od 39,90 €

# / 4

68% popust na serum z učinkom povečanja volumna za polne ustnice!

12,90 €

Redna cena od 39,90 €

Svetovna novost sedaj tudi v Sloveniji! Preizkusite nežno alternativo botoksu - balzam za naravno povečanje ustnic z učinkom povečanja volumna za polne in zapeljivo lesketajoče se ustnice. Izdelek gladi tako mimične kot tudi starostne gube na ustnicah, vaše ustnice pa bodo v trenutku bolj polne, napete in navlažene. Takojšen učinek, je prijetnega vonja in daje lahek občutek na ustnicah.

Svetovna novost sedaj tudi v Sloveniji! Za čudovite in zapeljive ustnice bo poskrbel serum, ki gladi tako mimične kot starostne gube na ustnicah.

Serum za povečanje ustnic mega lip plump

Mega Lip Plump je edinstven serum s katerim bodo vaše ustnice takoj bolj polne in zapeljivo poudarjene. Serum je dolgoobstojen in svoj učinek sprošča enakomerno, zato bodo vaše ustnice izgledale brezhibno cel dan. Mega Lip Plump učinkuje takoj, že po prvem nanosu. Z vsakim nanosom pa boste učinek povečanih ustnic samo še poudarile. Formula tega seruma omogoča, da bodo vaše ustnice polne, brez drobnih gubic in vidno povečane že takoj po nanosu. Takojšen učinek, je prijetnega vonja in daje lahek občutek na ustnicah.

SESTAVINE: hydrogenated polydecene, mineral oil, polyisobutene, hydrogenated styrene/isoprene copolymer, propylene glycol, melissa officinalis flower/leaf/stem water, menthapiperita leaf water, rosmarinus officinalis leaf water, tocopheryl acetate, C10-40 isoalkyl acid cholesterol esters, isoflavones, flavor.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • serum za čudovite in zapeljive ustnice
  • nežna alternativa botoksu
  • prvi izdelek na svetu, ki gladi mimične in starostne gube na ustnicah
  • klinično preizkušeno in dermatološko testirano za vse tipe kože
  • brezplačna poštnina
  • takojšen učinek in prijetnega vonja
  • lahek občutek na ustnicah

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je  zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (324)