Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Super hrana! 59% popust na 60 kapsul prehranskega dopolnila Acai jagode!

od 8,99 €

Redna cena od 22,00 €

# / 2
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Super hrana! 59% popust na 60 kapsul prehranskega dopolnila Acai jagode!

od 8,99 €

Redna cena od 22,00 €

Dvignite svoje počutje na višjo raven! Super hrana je zakladnica pomembnih snovi, ki jih naše telo potrebuje. Znebite se preutrujenosti in izboljšajte svoje zdravje in počutje z accia jagodami, ki so polne antioksidantov, mineralov, vitaminov, beljakovin in esencialnih maščobnih kislin. Ob nakupu 3 paketov prejmete četrtega gratis!

Znebite se preutrujenosti in izboljšajte svoje zdravje in počutje z acai jagodami, ki so polne antioksidantov, mineralov, vitaminov, beljakovin in esencialnih maščobnih kislin. 3+1 Gratis!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • brezplačna poštnina

Acai jagode

Acai jagode so pravzaprav majhni okrogli črni sadeži, ki dvakrat letno dozorijo na visokih palmah v Braziliji. Kljub majhnosti pa ne smemo spregledati velike vsebnosti ogljikovih hidratov, aminokislin, maščobnih kislin in vitaminov.

V prvi vrsti so acai jagode najboljši način za razstrupljanje vašega telesa. Vedno bolj se zavedamo, da je današnja hrana močno predelana in da je vse bolj pomemben pomen zdrave prehrane. Vse pregrehe se v našem telesu nalagajo kot kavna usedlina v kavni skodelici, zaradi česar je na vsake toliko časa potrebno narediti očiščevalno kuro, ki bo naše telo očistilo vse nezdrave navlake. Accai jagode so naraven in odličen način za razstrupljanje telesa, kar organizem osveži in napolni z zdravo energijo.

Uporaba: Vzemite eno ali dve kapsuli na dan kot prehransko dopolnilo v skladu z navodili zdravstvenega strokovnjaka.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Izdelek ni primeren za ljudi, ki so alergični na katero od njihovih sestavin.

Kapsule so brez umetnih barvil, arom, sladil, škroba, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice ali kvasa. Vsebujejo sestavino, ki je pridobljena iz govedina.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 3+1 GRATIS
  • super hrana polna antioksidantov, mineralov, vitaminov,..
  • dvignite vaše počutje in zdravje na višjo raven
  • izdelek, ki bo pomagal vaše telo očistiti vseh strupov
  • višja raven energije in motivacije za nadaljnje življenjske uspehe
  • prehransko dopolnilo za zdravo telo
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Dekanius and Distribution je podjetje iz Velike Britanije, ki dobavlja visokokakovostna zdrava in naravna prehranska dopolnila izdelke za stranke po vsej Evropi. V svojo ponudbo vključujejo samo najboljše izdelke, ki zadostujejo najvišjim standardom, v skladu s strogo zakonodajo Velike Britanije. Prav tako vedno znova ustvarjajo nove, inovativne izdekle, ki bi pomagali njihovim strankam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (337)