50% popust na Medisana IPL epilator za trajno odstranjevanje dlačic!

64,95 €

Redna cena od 129,90 €

prodani

Prodani 3 kuponi

# / 4

50% popust na Medisana IPL epilator za trajno odstranjevanje dlačic!

64,95 €

Redna cena od 129,90 €

prodani

Prodani 3 kuponi

1/

Poglej kontaktne podatke

Epilator s 100.000 svetlobnimi impulzi, ki deluje s tehnologijo IPL ožarči dlačice in zavira njihovo rast. Uporabljate ga lahko tako na obrazu, kot na drugih delih telesa. Vgrajen ima avtomatski vklop ob dotiku kože in senzor za prepoznavanje barve kože.

Primeren za uporabo tako na obrazu, kot na drugih delih telesa. Za vedno se poslovite od dlačic, saj IPL sistem poskrbi, da dlačice ne bodo več rasle. Izdelek ima kar tri letno garancijo!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Epilator Medisana IPL 840 s 100.000 svetlobnimi impulzi

  • 6 stopenj svetlobne intenzitete in 4 ročne stopenjske izbire
  • integriran UV filter
  • 3-letna garancija
  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -50 %

  129,90 €

  64,95 €

  Vrnemo 0,32 €

MEDISANA EPILATOR IPL 840

Tehnologija IPL (Intense Pulsed Light) pošilja svetlobne impulze na kožo, ki jih absorbira korenina dlake. Ti svetlobni impulzi povzročijo selektivno segrevanje stebla dlake, kar folikel dlake prepriča, da preide v fazo mirovanja. Predvsem pigment melanin oz. rdeča krvna telesca, ki so v dlaki, dobro absorbirajo svetlobno energijo, kar je tudi razlog, zakaj npr. debele, črne dlake veliko bolje reagirajo na IPL-obdelavo kot tanke, svetlejše dlake. Zaradi obdelave obstoječe dlake odpadejo in rast naslednjih je zavirana. 
Ker niso vse dlake na človeškem telesu istočasno v fazi rasti, je treba napravo uporabljati daljše obdobje. Popoln ciklus rasti dlak je odvisen od posameznih dejavnikov in lahko, glede na vrsto, poraščenost in mesto na telesu, traja od 18 do 24 mesecev. Trajna odstranitev dlak je zato mogoča samo, če napravo uporabljati ves čas tega obdobja. Epilator ima avtomatski senzor za barvo kože, 6 stopenj svetlobne intenzitete, 4 ročne stopenjske izbire, integriran UV-filter in dolgo življenjsko dobo svetlobne kartuše s 100.000 svetlobnimi impulzi. Avtomatski vklop naprave ob dotiku s kožo poskrbi za dodatno varnost uporabe.


UPORABA NA OBRAZU:
Naprave ni dovoljeno uporabljati na obrazu moških, pri ženskah pa samo pod ličnicami. Naprave ne uporabljati na sluznici nosu in ušes. Ker je koža na obrazu zelo občutljiva, je za ta predel priporočena največ 2. stopnja intenzivnosti. Pri uporabi na zgornji ustnici, licih, čeljusti, bradi ali vratu morate postopati zelo previdno. Med uporabo lahko npr. ustnice premaknete navznoter ali jih stisnete, da napnete površino obdelave. 

ČIŠČENJE IN SHRANJEVANJE:
Napravo je treba po uporabi očistiti. Pri tem ne uporabljajte agresivnih čistil ali močnih krtač, ker lahko poškodujete površino naprave. Naprave ali njenih delov nikoli ne potapljajte v vodo in jih spirajte pod tekočo vodo! Za pravilno čiščenje postopajte kot sledi:
- prepričajte se, ali je naprava ločena od električnega omrežja
- ohišje očistite s čisto in suho krpo, ki ne pušča vlaken
- mehko krpo, ki ne pušča vlaken, namočite z nekaj kapljicami vode in previdno očistite stično površino za kožo in svetlobno površino
- napravo hranite na suhem in neprašnem mestu, najbolje v originalni embalaži v skladu s pogoji za shranjevanje

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • za vedno se rešite dlačic
 • tehnologija IPL dlake ožarči in zavira njihovo rast, dokler je ne ustavi popolno
 • tudi za uporabo na obrazu
 • izdelek ima tri letno garancijo
 • 6 stopenj svetlobne intenzitete in 4 ročne stopenjske izbire
 • integriran UV filter
 • avtomatski vklop ob stiku s kožo
 • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.7.2021.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se na 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča. Naročilo se odda avtomatsko ponudniku ob aktivaciji kupona.

 

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih ali je potrebno naročilo oddati ponudniku na e-mail m.sabath@media-impex.com, sporočite mu šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko.

ROK DOSTAVE

Izdelek prejmete v roku 5 delovnih dni od oddaje naročila.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Media Impeks se ukvarja z maloprodajo širokega asortimana izdelkov, od tehnologije, grelnih teles, kot tudi izdelkov iz TV prodaje in medicniskih izdelkov. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (312)

Ceneje ne najdeš nikjer!