67% popust na masažni aparat za noge z bio-elektrolizo za izločanje toksinov!

79,90 €

Redna cena od 245,80 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

67% popust na masažni aparat za noge z bio-elektrolizo za izločanje toksinov!

79,90 €

Redna cena od 245,80 €

prodani

Prodani 4 kuponi

1/

Poglej kontaktne podatke

Napolni kopel s toplo vodo, vanjo položi stopala ter elektrode in majhen delež solne raztopine. Ionizirana voda bo preko masažnega sistema začela stimulirati celice, da bodo izločale v sebi zadržane toksine in ponovno vzpostavile ravnovesje!

Ionizirana voda v nožni kopeli pri uporabi masažnega aparata začne stimulirati celice, da ponovno vzpostavijo svoje električno ravnovesje!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Masažni aparat za noge Hydrosanaa foot spa

  • banjica
  • 3x elektroda (patrona)
  • upravljalna konzola
  Preberi vse

  -67 %

  245,80 €

  79,90 €

  Vrnemo 0,40 €

MASAŽNI APARAT ZA NOGE HYDROSANAA FOOT SPA

Terapija s HYDROSANA FOOT SPA ponavadi poteka preko stopal, ker ima stopalo več kot 2000 por skozi katere se strupi lahko učinkovito izločajo. Za vsako uporabo, se nožno kopel napolni s toplo vodo, vanjo položi stopala in v vodo položi elektrodni sklop. Vodi se doda majhna raztopina solne raztopine (iz navadne jedilne soli), tako da se poveča prevodnost vode na približno 2 Amp. Na procesni enoti se nastavi čas in tretma se začne. Okrog elektrod se začnejo ustvarjati mehurčki plina, ki kažejo, da se začenja elektrolitska reakcija. Ionizirana voda začne preko masažnega sistema stimulirati celice, da izločajo v sebi zadržane toksine. Pri odraslih traja tretma 30 minut, ker potrebuje kri približno 20 minut, da opravi celoten krogotok.

Pretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizacije dokazano dobro vpliva na človeški organizem. Naše telo takrat sprejema veliko količino negativnih ionov, da bi uravnovesilo organizem, zasičen s pozitivnimi ioni, ki so se nabrali v telesu kot posledica modernega načina prehranjevanja, življenjskega sloga, stresa in okolja.

Priporočljivo je, da se terapija izvaja dvakrat tedensko. Maksimalna uporaba ne sme preseči enkrat na dva dni. V začetku naj bi imeli vsaj šest tretmajev v enem mesecu. Da pa bi dosegli največjo možno korist HYDROSANA FOOT SPA pa mora slediti vsaj en tretma na mesec.

Prednosti terapij z masažnim aparatom:
- Ponovno vzpostavljanje bioenergetskega ravnotežja v telesu
- Osvežuje in blagodejno deluje na telo
- Masaža stopal in refleksnih točk

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ionizacija pomaga pri splošnem počutju organizma
 • izločanje strupov skozi stopala
 • enostavna in praktična uporaba
 • stimuliranje celic s pomočjo ionizacije
 • pomaga v boju proti stresu

Odličen nakup

Za krepitev telesa

Za oblikovanje telesa

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.3.2021.

POŠTNINA

Poštnina ni vključena v ceno kupona in znaša 4€ za pošiljanje na območju Republike Slovenije, poravnate jo po povzetju skupaj s provizijo oziroma stroškom prejemnika po veljavnem ceniku Pošte Slovenija za vplačnino poštne nakaznice.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se v 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča. Naročilo se odda avtomatsko ponudniku ob aktivaciji kupona.

 

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je potrebno naročilo oddati ponudniku na e-mail kamido@siol.net ali na telefonsko številko 070 350 230 (pon-pet 9:00-16:00), sporočite mu šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov ter kontaktno številko.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje, ki se ukvarja s široko paleto storitev, vam nudi izdelke za zdravje, fitnes in gospodinjstvo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (333)

Ceneje ne najdeš nikjer!