Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na komplet 6 100% naravnih zobnih ščetk Woody s priročnim etuijem!

10,00 €

Redna cena od 20,00 €

# / 5

50% popust na komplet 6 100% naravnih zobnih ščetk Woody s priročnim etuijem!

10,00 €

Redna cena od 20,00 €

Zobna ščetka Woody je 100% naravna nega zob, ki brez kakršnihkoli kemijskih preparatov, s svojimi rastlinskimi vlakni in sokovi pomaga beliti zobe, jih temeljito očisti, preprečuje vnetja in bolezni dlesni, slab zadah ter pomaga zavirati karies! 

100% naravna zobna ščetka, ki brez paste čisti, ščiti in ohranja bele zobe! Primerno za vse starostne skupine!

ZOBNA ŠČETKA WOODY

Naravna zobna ščetka Woody za učinkovito ustno higieno ter zaščito zob in dlesni ne potrebuje zobne paste. Kljub temu na naraven način odstrani škodljive bakterije in zobne obloge kot navadna zobna ščetka in zobna pasta skupaj, v ustih pa pusti prijeten okus in vonj ter naravno bele zobe.

Naravna zobna ščetka Woody je 100-odstotno naravna nega zob, ki brez kakršnihkoli kemijskih preparatov, s svojimi rastlinskimi vlakni in sokovi pomaga beliti zobe (odstrani tudi sledove starostne porumenelosti), preprečuje krvavitve, vnetja in bolezni dlesni (tudi parodontozo), odpravlja slab zadah, obnavlja sklenino, preprečuje karies in utrjuje dlesni. Beljenje zob z vidnimi rezultati brez agresivnih kemikalij, ki škodujejo sklenini.

Ustna nega je tako dostopna kjer- in kadarkoli, neodvisno od kopalnice. Šotorite? No, z Woodyjem si lahko zobe ščetkate tudi v šotoru. Tudi, ko ležite.

Senzacionalno zobno ščetko Woody pridobivajo iz naravno vzgojenega drevesa S. persica, ki uspeva v Afriki in Aziji ter velja zaradi mnogih blagodejnih učinkovin za eno najbolj raziskanih rastlin na svetu, o kateri je napisanih ogromno strokovnih in znanstvenih prispevkov. Uporabo naravne zobne ščetke Woody zato priporočajo tudi zobozdravniki in Svetovna zdravstvena organizacija (WHO).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uporablja se brez zobne paste, idealna ščetka za vsak trenutek dneva
  • pomaga povrniti naravno belino zob v vseh starostnih obdobjih
  • preprečuje krvavitve, vnetja in bolezni dlesni (tudi paradontozo)
  • pomaga odpraviti zobno gnilobo in obnavlja sklenino
  • učinkovito odstranjuje zobne obloge in odpravlja slab zadah
  • ob redni uporabi zavira nastanek zobnega kamna
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Woody Natural Toothbrush je blagovna znamka podjetja Advertiser, d. o. o., ki vodi spletno trgovino s kvalitetnimi 100% naravnimi izdelki za zdrave zobe in dlesni.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (295)