k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

61% popust na komplet 30 enodnevnih kontaktnih leč Acuvue Trueye!

13,00 €

Redna cena od 33,30 €

# / 4
EKSKLUZIVNO

61% popust na komplet 30 enodnevnih kontaktnih leč Acuvue Trueye!

13,00 €

Redna cena od 33,30 €

Če so vam očala preveč uradna, so tu kontaktne leče vrhunske kvalitete za enodnevno nošenje! Namenjene so enkratni uporabi, zato jih ni potrebno čistiti in vzdrževati, saj jih po uporabi preprosto zavržete. So mehke, tanke in gibke in s tem boste že ob prvi uporabi občutili udobje.

Namenjene so enkratni uporabi, zato jih ni potrebno čistiti in vzdrževati!

Kontaktne leče 1-Day Acuvue TruEye

1 DAY ACUVUE TruEye so mehke dnevne kontaktne leče proizvajalca Johnson & Johnson. Narejene so iz silikonskega hidrogela Narafilcon A. Namenjene so enkratni uporabi, zato jih ni potrebno čistiti in vzdrževati, saj jih po uporabi preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno uporabo ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).
Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE TruEye so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega lahko že ob prvi uporabi občutite udobje. Omogočajo namreč, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.
Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE TruEye rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

OPTIKA ALEKSANDRA
Vrhunska Optika Aleksandra ponuja vrsto optik po celi Sloveniji. Najdemo jih v Ljubljani, Kamniku, Kranju, Novi Gorici, Lavrici, Ajdoščini, Tolminu, Kopru, Tržiču in Jesenicah. Ponujajo pa pestro izbiro leč, očal in okvirjev visokokakvostnih znamk kot so Guess, Calvin Klein, Emporio Armani, Vogue, Adidas, Cavalli, Cosmopolitan in Police. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • mehke dnevne kontaktne leče
  • narejene so iz silikonskega hidrogela Narafilcon A
  • nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem
  • lahko se jih uporabi tudi pri športnih aktivnostih

Odličen nakup

Pameten nakup

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

Pri Optiki Aleksandra dobite korekcijska očala, sončna očala, športna očala z dioptrijo, kontaktne leče in lahko opravite pregled vida ali okulistični pregled. Na voljo so vrhunski proizvodi renomiranih proizvajalcev kot so Ray-Ban, Vogue, Dolce&Gabbana, Carrera, Polaroid, Oakley, Adidas in drugi.

 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (225)