k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

67% popust na kapsule za hitrejše kurjenje maščob! Brezplačna poštnina!

11,90 €

Redna cena od 36,00 €

# / 2

67% popust na kapsule za hitrejše kurjenje maščob! Brezplačna poštnina!

11,90 €

Redna cena od 36,00 €

60 kapsul, s stimulansi, ki pripomorejo k zmagi v boju proti odvečnim maščobam! Dopolnilo, ki pospešuje delovanje vašega metabolizma, ga ohranja v zdravem ravnovesju ter je v izredno pomoč pri izgubljanju telesne teže. Primerno je tako za ženske kot moške, športnike in tiste, ki si le želijo dodatne energije za premagovanje vsakodnevnih ovir. Ob nakupu 3 kuponov prejmete Matcha čaj, ki vsebuje ogromno antioksidantov, GRATIS!

60 kapsul za pospeševanje metabolizma in hitrejše kurjenje maščob!

Metbolic energy supercomplex

Prehransko dopolnilo, ki je v pomoč pri izgubi telesne teže, pospeševanju in vzdrževanju zdravega metabolizma. Kapsule vsebujejo stimulanse, ki povečajo nivo energije in pomagajo telesu pri učinkovitejšemu kurjenju maščob. 
Primeren je tako za moške kot za ženske, za športnike in vse, ki si želijo dodatne energije za lažje premagovanje vsakodnevnih ovir, izdelek pa prav tako pripomore k mentalnemu in psihičnemu ravnovesju.

Uporaba: 1-3 kapsuli dnevno, ne prekoračite priporočene dnevne doze.

Aktivne sestavine: Citrusovi bioflavonoidi, kofein, acetil-L-karnitin, ekstrakt guarane, ekstrakt zelenega čaja

Nasvet: Izdelek vsebuje kofein zto ga odsvetujejo otrokom, nosečnicam, doječim materam in vsem, ki so občutljivi na kofein. 

Lahko vsebuje sledi oreškov, mleka, lupinarjev, rib in soje.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Izdelek ni primeren za ljudi, ki so alergični na katero od njihovih sestavin.

Nosečnice in doječe matere, ljudje, ki jemljejo zdravila ali so pod zdravniškim nadzorom, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Proizvedeno v Združenem kraljestvu po standardih ISO 9001, GMP in standardih EU.

MATCHA ČAJ
Matcha je vrsta japonskega zelenega čaja, s katerim budistični menihi izboljšujejo svojo koncentracijo in zbistrijo misli po dolgih meditacijah. Ta čaj sprošča in istočasno izostri čute ter poveča budnost. Pri uživanju matche zaužijemo cele liste in ne samo njihovega ekstrakta, kar pomeni tudi več zaužitih antioksidantov. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pospeševalec in podpora vašemu metabolizmu
  • idealno prehransko dopolnilo za dodatno kurjenje maščob
  • pomoč pri izgubi telesne teže
  • dodatna energija za premagovanje vsakodnevnih ovir
  • povečuje mentalno in psihično energijo

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Dekanius and Distribution je podjetje iz Velike Britanije, ki dobavlja visokokakovostna zdrava in naravna prehranska dopolnila izdelke za stranke po vsej Evropi. V svojo ponudbo vključujejo samo najboljše izdelke, ki zadostujejo najvišjim standardom, v skladu s strogo zakonodajo Velike Britanije. Prav tako vedno znova ustvarjajo nove, inovativne izdekle, ki bi pomagali njihovim strankam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (85)