Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

82% popust na 60 kapsul testosteron booster! Za mišično maso in večji libido!

10,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 3

82% popust na 60 kapsul testosteron booster! Za mišično maso in večji libido!

10,90 €

Redna cena od 60,00 €

Kapsule na naraven način spodbujajo proizvodnjo hormona testosterona. V veliko pomoč so pri pridobivanju mišične mase, moči, vplivajo pa tudi na spolnost in libido. Primerne so za moške in ženske, aktivne športnike, ljudi, ki se bojujejo z izčrpanostjo in pomankanjem energije, ter partnerjem, ki bi radi povečali libido.

60 kapsul, ki na naraven način spodbujajo proizvodnjo testosterona! Za pridobivanje mišične mase in moči. Povečuje tudi libido in spolno moč!

testosteron supercomplex

Pospeševalci hormonov vsebujejo izvlečke rastlin, ki v telesu na povsem naraven način spodbuja proizvodnjo moškega hormona testosterona. Testosteron je med drugim odgovoren za pridobivanje mišične mase, moči in vpliva na spolnost. Optimalni nivoji hormona testosterona zagotavljajo boljšo in hitrejšo rast mišične mase, večjo izgubo maščobe, boljšo regeneracijo po treningu, ščiti imunski sistem, povečuje raven energije ter izboljšuje miselne sposobnosti.

Nastajanje testosterona regulira hipotalamus, ki spodbuja žlezo hipofizo, ki nadzoruje moda pri izločanju testosterona. Degenerativni procesi, ki se začnejo s staranjem, se dogajajo prav na teh nivojih. Koncentracija testosterona se tako z leti znižuje, konstantno začne upadati nekje po 35. letu. 
Prehransko dopolnilo je primerno tako za moške kot ženske, aktivne športnike, ljudi, ki se borijo z izčrpanostjo, partnerje, ki želijo povečati libido in vse, ki si želijo povečati psihično in fizično vzdržljivost. 

Sestavine: D Aspartinska kislina 350mg
Fenugreek 33: 1 Ekstrakt 40mg ekvivalenten Fenugreek 1320mg
Magnezijev citrat zagotavlja magnezij 10mg
L-arginin AKG (2: 1) zagotavlja L-arginin AKG 50 mg
Cink citrat zagotavlja 2 mg cinka (20% NRV)
Kopriva 10: 1 Ekstrakt 4 mg ekvivalenten koprivi 40 mg
Piridoksin hidroklorid, ki zagotavlja vitamin B6 0,4 mg (28,57% NRV)

Uporaba: Vzemite 1-2 kapsuli dnevno ali 1 kapsulo dnevno kot prehransko dopolnilo v skladu z navodili zdravstvenega strokovnjaka. 
Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, želatina, magnezijev stereo.

Lahko vsebuje sledi oreškov, mleka, lupinarjev, rib in soje.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Izdelek ni primeren za ljudi, ki so alergični na katero od njihovih sestavin.

Nosečnice in doječe matere, ljudje, ki jemljejo zdravila ali so pod zdravniškim nadzorom, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Proizvedeno v Združenem kraljestvu po standardih ISO 9001, GMP in standardih EU.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • povečuje nivo lastnega testosterona
  • pomaga pri gradnji čiste mišične mase
  • povečuje libido in spolno moč, ter energijo v telesu
  • ščiti imunski sistem in pomaga celicam pri regeneraciji
  • izboljšuje mentalno in psihično počutje
  • izboljšuje razpoloženje ter pomaga k povečani samozavesti
  • brezplačna poštnina

Pameten nakup

Dobro počutje

Za krepitev telesa

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Dekanius and Distribution je podjetje iz Velike Britanije, ki dobavlja visokokakovostna zdrava in naravna prehranska dopolnila izdelke za stranke po vsej Evropi. V svojo ponudbo vključujejo samo najboljše izdelke, ki zadostujejo najvišjim standardom, v skladu s strogo zakonodajo Velike Britanije. Prav tako vedno znova ustvarjajo nove, inovativne izdekle, ki bi pomagali njihovim strankam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (245)