Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

52% popust na elegantni brivnik z USB polnjenjem in 4 različnimi nastavki!

10,90 €

Redna cena od 22,50 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

52% popust na elegantni brivnik z USB polnjenjem in 4 različnimi nastavki!

10,90 €

Redna cena od 22,50 €

Brivnik v elegantni obliki vsebuje 4 različne nastavke, s katerimi si boste uredile vsak del telesa! Polni se na USB in ne potrebuje nobenih baterij, zaradi svoje velikosti pa je popoln za vsako kopalnico in vsako potovanje. Popoln pripomoček za ženske! 

Zaradi svoje velikosti je popoln za vsako kopalnico in vsako potovanje! Brivnik v elegantni obliki vsebuje 4 različne nastavke, s katerimi si boste uredile vsak del telesa.

Brivnik

Brivnik vsebuje 4 različne nastavke in se polni na USB kabel. Brivnik elegantne oblike je popoln tako za domačo uporabo kot na potovanjih, saj je zaradi velikosti izredno praktičen. Priljubljen je tako zaradi funkcionalnosti, učinkovitosti kot zaradi inovativnega dizajna.

Ženski električni brivnik je primeren za suho britje in za dokončne dotike, pazduhe, kolena, gležnje, linijo bikinija itd. Pobrije dlake, korenine ne izpuli. Brivnik ima prilagodljivo, nihajno glava (navzdol) in rezilo, ki ju lahko uporabljate v obe smeri, da olajšate britje in hitro in udobno dosežete optimalne rezultate. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popoln pripomoček za vsako žensko!
  • polni se na USB in ne potrebuje nobenih baterij
  • brivnik elegantne oblike, primeren tudi za darilo
  • idealen za vsako kopalnico in vsako potovanje
  • brivnik pobrije dlake, korenine ne izpuli
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina Urška je svoja vrata odprla v letu 2014. Svojim kupcem ponuja veliko izbiro prefinjenega spodnjega perila različnih blagovnih znamk. V prodajnem programu lahko poleg spodnjega perila najdete tudi vse vrste nogavic in mnoge druge izdelke.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (352)