Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust na belo cvetno olje za lajšanje bolečin in simptomov prehlada!

8,90 €

Redna cena od 24,99 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

64% popust na belo cvetno olje za lajšanje bolečin in simptomov prehlada!

8,90 €

Redna cena od 24,99 €

Borite se proti bolečinam in prehladu na najbolj naraven način. Izberite vrhunsko olje bele rože, ki do danes še vedno ostaja zaupanja vredno zdravila za zastoje, mišične bolečine in splošne bolečine. Olje vam bom pomagalo proti prehladu, sinusih, bolečinah in potovalnih boleznih!

Brezplačna poštnina! Če imate težave z anksioznostjo, utrujenostjo ali stresi, ki jih povzročajo glavoboli, je to olje lahko vaš odrešenik!

NARAVNO BELO CVETNO OLJE BELA ROŽ'CA

OPIS
G. Gan Geock Eng je bil lokalni Singapurski trgovec, ki je prvič razvil kombinacijo v Singapurju leta 1927. Ko je videl neverjetno priložnost, je začel množično proizvajati olje in je takoj postal priljubljen po vsem svetu. Do danes še vedno ostaja zaupanja vredno zdravila za zastoje, mišične bolečine in splošne bolečine. Olje ima tudi ime Pak Fah Yeow, kar pomeni "bela roža". Ime pomeni, da je izločeno iz ene rastline, toda v resnici je ime imenoval g. Eng po enem od lastnih cvetov, belega narcisa. Belo cvetno olje se ustvari s kombinacijo številnih olj, podobnih mešanici eteričnih olj Thieves. Združuje olje zimzelenega olja s poprovo meto, mentolom, eukaliptusom, eteričnimi olji kamphol in eteričnimi olja sivke, ki so vsi znani po svojih naravnih prednostih. Zahvaljujoč temu je postal eden od tistih družinskih najljubših zdravil.

KORISTI OLJA
Med številnimi koristmi, ki jih ponuja olje, je znano, da pomaga pri: 
- Prehladi in sinusitusi - belo cvetno olje je fantastično domače sredstvo za lajšanje bolečin zaradi zamašenih sinusov in pri prehladih (zamašen nos). To je povsem naravno in je odlično alternativa  tabletam, ki lahko povzročijo vrsto neželenih učinkov. Najboljši način za uporabo olja za odmašitev vaših sinusov je, da dodajte nekaj kapljic olja v skledo vroče vode, potegnite brisačo nad glavo in vdihnite paro. Lahko pa tudi nekaj kapljic pokapate na svoje telo ali ponoči dodate kapljico na blazino. To ima dodaten bonus, ki seveda pripomore k boju proti smrčanju. 
- Glavoboli -  Če imate težave z anksioznostjo, utrujenostjo ali stresi, ki jih povzročajo glavoboli, je to olje lahko vaš odrešenik. Preprosto masirajte nekaj kapljic v svoje sence in čelo za takojšnje sprostitev in hlajenje. 
- Splošne bolečine - Pak Fah Yeow je tudi preizkušeno in resnično zdravilo za bolečine v mišicah. Le nekaj kapljic tri ali dvakrat na dan je dovolj, da ublaži bolečine. Poleg tega ga je mogoče kombinirati z drugim oljem, kot je naftno olje iz pšeničnih kalčkov, ki naredi globoko pomirjujoč masažni balzam za globoko tkivno masažo in sprostitev. 
- Potovalna bolezen - ta vsestranski zdravstveni izdelek je lahko celo naravna pomoč za potovalne bolezni. Namažite se z nekaj kapljicami za ušesom, da boste lajšali simptome.

UČINKI
Neželeni učinki belega cvetnega olja:
Zdi se, da belo cvetno olje ne povzroča nobenih neželenih učinkov, ampak kot veliko eteričnih olj ga ni priporočljivo uporabljati pri nosečnicami ali otroki. Nekatera eterična olja lahko povzročijo draženje ali alergične reakcije pri ljudeh z občutljivo kožo, zato je pametno narediti test na koži, preden ga redno uporabljate.

OPOZORILO
Opozorilo ob uporabi White Flower Oil 
• Samo za zunanjo uporabo
• Izogibajte se stiku z očmi in usti
• Ne nanašamo na rane ali poškodovano kožo
• Ni priporočljiva uporaba mlajšim od 2 let
• Ni priporočljiva uporaba nosečim in doječim ženskam

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • olje lajša manjše bolečine
  • združuje olje zimzelenega olja s poprovo meto, eukaliptusom itd.
  • pomaga tudi pri prehladih
  • ne povzroča nobenih neželenih
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Zdrav izdelek

VEČ O PONUDNIKU

Poslanstvo Trgovine Tom je ponuditi kupcem veliko kvalitetnih izdelkov po pošteni ceni. So distributer za ogromno različnih izdlekov in nudijo pestro izbiro po najbolj ugodni ceni. Z izkušnjami in poznavanjem blaga želijo svoje izdelke in proizvode kar se da približati vsem slovenskim uporabnikom in družinam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (221)