Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

73% popust na 60 kapsul afriškega manga za pomoč pri zmanjševanju teže!

od 9,90 €

Redna cena od 36,00 €

# / 2

73% popust na 60 kapsul afriškega manga za pomoč pri zmanjševanju teže!

od 9,90 €

Redna cena od 36,00 €

Naravni prehranski dodatek je narejen iz ekstraktov semen, ki jih najdemo v zahodnoafriškem sadju, imenovanem afriški mango. Pomaga zmanjšati telesno težo in raven holesterola v telesu ter poveča raven leptina v telesu ter s tem zatira hrepenenje po hrani.

Pomaga zmanjšati telesno težo in raven holesterola v telesu ter poveča raven leptina v telesu ter s tem zatira hrepenenje po hrani.

KAPSULE Z AFRIŠKIM MANGOM

Afriški mango pomaga zmanjšati telesno težo in raven holesterola v telesu ter poveča raven leptina v telesu ter s tem zatira hrepenenje po hrani.

Vsaka kapsula vsebuje: ekstrakt Irvingia Gabonensis (10: 1) afriški mango - običajno vsebuje 6000 mg. Druge sestavine: mikrokristalinska celuloza, dikalcijev fosfat, magnezijev stereat, silicijev dioksid. Primerno za vegetarijance. Brez umetnih barvil, arom, sladil, škroba, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa ali prašičev.

Navodila: Vzemite eno tableto na dan kot prehransko dopolnilo.

Opozorila za alergene: Proizvedeno na opremi, ki predeluje izdelke, ki vsebujejo oreške, mleko, školjke, ribe in sojo.

Ta izdelek je bil izdelan v ZDRUŽENEM KRALJESTVU po najvišjih standardih (ISO 9001, GMP in EU standardi).

Splošne informacije: Dodatek k prehrani ne sme nadomestiti uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila na recept ali ste pod zdravniškim nadzorom, je priporočljivo, da se pred jemanjem dodatkov posvetujete z zdravnikom splošne medicine. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom splošne medicine.

Ne prekoračite navedenega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Vedno se držite stran od otrok. Ne uporabljajte, če je tesnilo pod pokrovčkom pokvarjeno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • narejen iz ekstraktov semen, ki jih najdemo v zahodnoafriškem sadju
  • pomaga zmanjšati telesno težo in raven holesterola
  • 2+1 GRATIS!
  • zatira hrepenenje po hrani
  • brezplačna poštnina

Pameten nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Dekanius and Distribution je podjetje iz Velike Britanije, ki dobavlja visokokakovostna zdrava in naravna prehranska dopolnila izdelke za stranke po vsej Evropi. V svojo ponudbo vključujejo samo najboljše izdelke, ki zadostujejo najvišjim standardom, v skladu s strogo zakonodajo Velike Britanije. Prav tako vedno znova ustvarjajo nove, inovativne izdekle, ki bi pomagali njihovim strankam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (316)