Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Naravno aktivno oglje za beljenje zob brez fluorida in belil kar 70% ceneje!

8,90 €

Redna cena od 29,90 €

# / 6

Naravno aktivno oglje za beljenje zob brez fluorida in belil kar 70% ceneje!

8,90 €

Redna cena od 29,90 €

Aktivno oglje v prahu iz kokosove lupine po izkušnjah uporabnikov pokaže vidne rezultate že po prvem pranju zob! Je 100% naravno in vegansko! Nežno pobeli zobe in odstrani madeže, ki so večinoma posledica pitja kave, vina in kajenja cigaret. Prav tako pa aktivno oglje tudi razstruplja ustno votlino. Ne pušča neprijetnega okusa ter ne poškoduje dlesni in sklenine!

Pokažite svoj nov bleščeč nasmeh! Eno pakiranje aktivnega oglja zadostuje za približno 150 uporab in je idealno za občutljive zobe!

Aktivno oglje za beljenje zob

KAKO DELUJE?
Aktivirano oglje pridobljeno iz kokosovih lupin je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino. Aktivno oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta. Oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah. Pri tem procesu se kokosove lupine spremenijo
v izredno fin prah, ki ga gradijo neverjetno majcenimi delci. Takšen prah pa pridobi izjemen mikroporozni učinek absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistosti ustne votline.

NAVODILA ZA UPORABO
Za najboljše rezultate priporočamo dnevno ščetkanje s aktivnim ogljem.
1. Pomočite navlaženo zobno ščetko v prah aktivnega oglja. Malo prahu vam bo zadostovalo za veliko uporab.
2. Umivajte zobe 2 minuti z nežnimi krožnimi gibi, medtem ko držite ustnice zaprte.
3. Previdno izpljunite in usta temeljito sperite z vodo, izperite vse ostanke prahu.
4. Uživajte v belih zobeh!

OPOMBA: Aktivno oglje je v obliki finega črnega prahu, zato priporočamo, da ga odpirate previdno. Pazite na svetla oblačila, suh prah se enostavno odstrani iz tkanin, vlažen pa se zlahka opere.

Aktivno oglje je naraven proizvod, ki ni namenjen zaužitju, zato se lahko uporablja tudi v času nosečnosti in dojenja. V kolikor ste v dvomih, se posvetujte s svojim zdravnikom. Pri paradontozi ne uporabljajte izdelka brez posveta z zdravnikom!

POGOSTA VPRAŠANJA
1. Kako dolgo naj si umivam zobe? Nežno krtačite zobe 2 minuti, za dodatno beljenje, ga lahko pustite v ustih še nekaj minut, nato dobro izperite.
2. Kako pogosto lahko uporabljam izdelek? Vsak dan, če vam je všeč!
3. Koliko naj ga uporabim? Zelo malo, v oglje pomočite le navlažene konice ščetin zobne ščetke.
4. Ali je oglje iz kokosove lupine res popolnoma naravno? Da.
5. Ali lahko uporabljam ta izdelek, če sem mlajši/a od 18 let? Da, naravno sredstvo je povsem primerno za vsa leta in vse generacije.
6. Naj uporabljam prah skupaj z zobno pasto? Večina strank pravi, da si najraje najprej zobe očistijo z zobno pasto, potem pa še posebej s prahom, da dosežejo najboljši učinek.
7. Je izdelek abraziven, mi bo poškodoval dlesni ali sklenino? Ga lahko uporabljam, če imam občutljive zobe? Oglje v prahu za čiščenje zob ni abrazivno in ne bo poškodovalo dlesni ali sklenine. Primerno je tudi za občutljive zobe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • aktivno oglje je 100% naravno in vegansko
  • eno pakiranje (30 g) zadostuje za približno 150 uporab
  • nežno pobeli zobe in odstrani madeže
  • ne poškoduje dlesni in sklenine
  • rezultati vidni že po prvi uporabi
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Zdrav izdelek

Brezplačna poštnina

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Zabavni izdelki nudi najnovejše izdelke z najnovejšimi spletnimi trendi. Kupcem ponujajo nakit, kozmetične izdelke in razne predmete.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (340)