Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do zdravih ušes s 82% popustom na naravne svečke za odmaševanje ušes!

10,90 €

Redna cena od 59,90 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do zdravih ušes s 82% popustom na naravne svečke za odmaševanje ušes!

10,90 €

Redna cena od 59,90 €

Ušesa so eno izmed najbolj pomembnih čutil, s katerimi zaznavamo zunanje dražljaje in nam dajejo ravnotežje. Zato je potrebno da za ušesa lepo poskrbimo. S tulcem oziroma ušesnimi svečkami za čiščenje ušes boste na varen in enostaven način očistili vaša ušesa. S tem boste zmanjšali občutek zamašenih in srbečih ušes, migren in glavobolov!

Da bodo vaša ušesa zdrava, je potrebna pravilna nega in čiščenje le-teh!

UŠESNE SVEČKE (TULCI)

Ušesne svečke oz. ušesni tulci so izdelki za odmaševanje ušes. Metoda, ki jo imenujemo tudi ušesno stožkanje, je bila prvenstveno alternativna metoda zdravljenja v holistične namene, danes pa se pogosteje uporablja za odpravljanje težav z ušesnim maslom. Zgodovina in izvor te metode je precej nejasen. Uporaba naj bi po nekaterih podatkih segala 2500 let pr.n.št, ko so bile sveče narejene iz lanu, medtem ko drugi podatki trdijo drugače, in sicer, da se je uporaba začela z udomačitvijo čebel in pridobivanjem čebeljega voska. Viri si med seboj niso enotni niti pri podajanju kraja izvora, nekateri metodo pripisujejo starim Egipčanom, Kitajcem, Tibetancem, drugi pa spet Indijancem ali Majem.

NEGA UŠES

Ušesa so eno izmed najbolj pomembnih čutil, s katerimi zaznavamo zunanje dražljaje in nam dajejo ravnotežje. Da bodo vaša ušesa zdrava, je potrebna pravilna nega in čiščenje le-teh. S tulcem za čiščenje ušes, ki je ročno izdelan iz čebeljega voska, naravnih eteričnih olj in bombažne tkanine boste poskrbeli za popolnoma varno nego ušes. Tulci so primerni tako za odrasle, kot otroke in starejše ljudi. Sveče (tulci) so popolnoma varni in enostavni za uporabo in pomagajo pri zamašenih in srbečih ušesih, prehladih in gripah, senenemu nahodu, katar in astmi, vrtoglavici, glavobolih in migrenah, nevralagiji, šumenju v ušesih, bolezni Meniera, kronični glavobol in alergijah. Sveč ne uporabljajte, če imate poškodovan bobnič, vnetje ušes, če imate vstavljen kakšen aparat v grlu ali ušesu, če ste bili operirani na ušesu in če ste alergični na čebelji vosek.

ČIŠČENJE UŠES S SVEČKAMI

Terapija čiščenja ušes s svečami je zasnovana po preprostem zakonu fizike. Pri izgorevanju sveče se pojavlja »efekt kamina«, v fiziki poznan kot »Venturijev efekt«. Toplota, ki se osvobaja v procesu izgorevanja tulca za čiščenje ušesa se nežno penetrira do srednjega ušesa in stimulira cirkulacijo ter odpira zaprte pote. Topel dim nežno masira uho in mehča cerumen. Spiritualisti verjamejo, da plamen sveče odstranjuje negativne vibracije in harmonizira energetsko polje človeka. Sveče se vedno prižigajo na obeh ušesih. Učinkovite so pri bolečinah in srbenju v ušesih. Izključijo strupe iz telesa, dosežek sprostitve, lajšanje stresa in izboljšanje spanca.

NAVODILA
Uporaba tulcev je preprosta, lezite na stran v vodoraven položaj, rahlo pomasirajte območje ušesa, pripravite brisačo in jo položite okoli ušesa, kartonast krožnik prerežite do sredine in vstavite svečo v sredino ali uporabite namesto krožnika folijo za živila, prižgite z vžigalicami zgorniji del sveče, vstavite svečo v uho (goreč del naj bo zgoraj!), držite svečo navpično, da pogori do spodnje zarsane oznake in jo odstranite, ostanek sveče pa prelijte z vodo (ne uporabljajte sami, naj vam nekdodrži svečo).

SVEČE ZA ČIŠČENJE UŠES POMAGAJO PRI:

 • zamašenih in srbečih ušesih
 • prehladih in gripah
 • senenemu nahodu
 • katar in astmi
 • vrtoglavici
 • glavobolih in migrenah
 • nevralagiji
 • šumenju v ušesih
 • bolezni Meniera
 • kronični glavobol
 • alergije

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • tulec je ročno izdelan iz čebeljega voska
 • popolna in varna nega ušes
 • enostavna uporaba
 • pomaga pri prehladu, glavobolih in migrenah

Odličen nakup

Pameten nakup

Zdrav izdelek

VEČ O PONUDNIKU

Spletna prodaja Ah Group ponuja širok nabor kvalitetnih izdelkov. Zagotavljajo ugoden in zanesljiv nakup. Dostava izdelkov pa je hitra in zanesljiva.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (244)