k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

87% popust na set 32 vrhunskih čopičev za ličenje z brezplačno poštnino!

24,90 €

Redna cena od 199,00 €

# / 2
PRVIČ NA KUPONKO.SI

87% popust na set 32 vrhunskih čopičev za ličenje z brezplačno poštnino!

24,90 €

Redna cena od 199,00 €

Popoln in praktičen komplet za ličenje sestavljen iz organizatorja s 32 čopiči za nanos pudra, tekoče podlage, senčil za oči, šminke, rdečila itd. Narejeni so iz posebej mehke kozje dlake, ki jo za ličenje uporabljajo le najboljše vizažistke. Ličila se čudovito nanesejo in omogočajo precizno nanašanje, mešanje in korigiranje napak. Popoln in praktičen komplet za ličenje, ki je lahko tudi izvirna ideja za darilo. 

Čopiči so iz 100% naravne, mehke kozje dlake! Popoln in praktičen komplet za ličenje, ki je lahko tudi izvirna ideja za darilo.

set za ličenje

Vsaka umetnica ličenja dobro ve, da je ključ do brezhibnega make upa profesionalen čopič, ki z lahkoto nanese vsako ličilo, ga dobro zabriše in poudari vašo naravno lepoto. Narejeni so iz posebej mehke kozje dlake, ki jo za ličenje uporabljajo le najboljše vizažistke. Čopiči so izjemne kakovosti, kar boste ugotovili že s prvim nanosom. Ličila se čudovito nanesejo in omogočajo precizno nanašanje, mešanje in korigiranje napak. Set prejmete v priročni profesionalni torbi, ki jo lahko vzamete s sabo na potovanja, dopust itd. 

Komplet vsebuje čopiče za: nanos pudra v kamnu, nanos rdečila za lica, za tekoči puder in korektor, čopič za trepalnice, za nanašanje senčil, nanos eyelinerja, za senčenje, za nanos ličil na ustnice,...

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popoln in praktičen komplet za ličenje
  • iz posebej mehke kozje dlake
  • v priročni profesionalni torbi, ki jo lahko vzamete s sabo
  • precizno nanašanje, mešanje in korigiranje napak
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Hiter nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hilding je podjetje, ki se ukvarja s prodajo visokokakovostnih vzmetnic. Ponujajo ležišča različnih tipov ter dimenzij. Vse vzmetnice so zasnovane po vrhunski kvaliteti Günther & Möller in Königsmann izdelave. Stranke željne kvalitetnega spanca lahko izbirajo med ležišči iz pene, nadležišči in otroškimi ležišči. Poslanstvo podjetja je, da ponudi svojim strankam pravšnjo vzmetnico, ki jim bo zagotovila še več kot le zadovoljiv spanec.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (56)