k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

86% popust na čudovit 5-delni set nakita s Swarovski® kristali!

14,90 €

Redna cena od 105,00 €

# / 5
EKSKLUZIVNO

86% popust na čudovit 5-delni set nakita s Swarovski® kristali!

14,90 €

Redna cena od 105,00 €

Prekrasen set nakita s pristnimi Swarovski® kristali bo pričaral eleganco in uglajenost, lahko pa služi tudi kot darilo za posebne priložnosti. Edinstveni modni dodatki bodo pritegnili pozornost vsakogar, ki ga boste srečali!

Zablestite! S tem izjemnim 5-delnim setom nakita s Swarovski® kristali lahko razvajate sebe ali vam ljubo osebo za posebne priložnosti.

5-delni set nakita

Set dobite v lični darilni škatlici.  Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih  kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrne verižice je cca 31cm. Zapestnica je elastična in univerzalne velikosti.  Uhani imajo 4 in 6 mm premera (1x par uhanov 4 mm in 1x par uhanov 6 mm). Teža cca 50 gramov. Prstan v setu nakita je na voljo 17mm ali iz nerjavečaga jekla 18mm. TUKAJ pa si lahko pogledate ponudbo na spletni strani.

NEGA
Priporočeno je, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, prav tako, ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nakit s Swarovski® kristali
  • čudoviti kristali, ki pričarajo glamur
  • enkratna ideja za darilo vam dragi osebi
  • kvaliteten nakit, ki ga boste z veseljem nosili
  • modni dodatek s pridihom nežnosti
  • za videz elegance in ženstvenosti

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Ekskluzivno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača nakita je nastala kot odgovor na potrebo vedno večjega števila ljudi v njihovem ožjem krogu. Vsi smo se že znašli pred dilemo, kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju (rojstni dan, poroka, obletnice ...). Zaradi te potrebe so se odločili ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (56)