Popoln za vse športne aktivnosti! 55% popust na udoben modrček Sbelt Bra!

8,99 €

Redna cena od 19,99 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Popoln za vse športne aktivnosti! 55% popust na udoben modrček Sbelt Bra!

8,99 €

Redna cena od 19,99 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

1/

Poglej kontaktne podatke

Težko najdete primeren modrček? Se vam ne prilega dobro in vas žulijo naramnice in zaponke? Idealna rešitev je udoben modrček Sbelt Bra brez neprijetnih zaponk, ki se vam bo prilegal tako dobro, da sploh ne boste opazile, da ga nosite! Sbelt Bra je primeren za vse telesne aktivnosti in športne dejavnosti. Narejen je iz elastičnega materiala, primeren je za vsako postavo in vse velikosti oprsja.

Sbelt Bra je primeren za vse telesne aktivnosti in športne dejavnosti. Primeren je za vsako postavo in vse velikosti oprsja!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Udoben modrček Sbelt Bra

  • v primeru nakupa večjega števila kuponov z različnimi lastnosti izdelka, je nujno potrebno zapisati pod KOMENTAR v 3. koraku nakupa želene lastnosti izdelkov
  • brezplačna poštnina
  Preberi vse

  -55 %

  19,99 €

  8,99 €

  Vrnemo 0,04 €

modrček Sbelt Bra

Uporabljate ga lahko pri kolesarjenju in teku, plesu in pilatesu ali v fitnesu. Narejen je iz elastičnega materiala,  zato se vam bo prilegal in vam tako zagotovil udobje pri športnih dejavnostih in pri vsakodnevnih opravilih. Izdelan je iz materiala, ki vpija pot, zato bo vaša koža ostala suha. Zato je še posebej primeren za šport ali za vroče poletne dni. Udoben modrček Sbelt Bra, ki je odličen za vse športne aktivnosti, modrček brez nadležnih naramnic in zaponk

LASTNOSTI:
- barva: zelena, vijolična
- velikost: M, L, XL

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • modrček brez nadležnih naramnic in zaponk
 • uporabljate ga lahko pri kolesarjenju in teku, plesu in pilatesu ali v fitnesu
 • primeren je za vsako postavo in vse velikosti oprsja
 • izdelan je iz materiala, ki vpija pot, zato bo vaša koža ostala suha
 • še posebej primeren za šport ali za vroče poletne dni
 • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Dobro počutje

Brezplačna poštnina

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.6.2020.

NAROČILO

V primeru nakupa preko spleta se na 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.

V primeru nakupa kupona v Trafiki 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, kontaktno številko na e-mail: info@sito.si.

ROK DOBAVE

Izdelek bo odposlan v roku 2 delovnih dni od aktivacije kupona oziroma od prejema naročila v primeru nakupa na prodajnem mestu.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina se nahaja le 5 min iz centra mesta Kranja. Strokovno podkovani in prijazni prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem svetovali in skupaj boste našli najustreznejši izdelek za vas. Na prodajnih policah se nahajajo najrazličnejši izdelki za dom in avto. Na voljo so vam odlični pametni telefoni različnih znamk, dodatki za mobilne telefone kot so zaščitna stekla in ovitki ter polnilniki. V ponudbi so tudi plišaste igrače priljubljene risanke Tačke na patrulji kot tudi plastične igračke. V zadnjem času se uveljavljamo kot trgovec ročnih ur in sončnih očal iz lesa.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (234)

Ceneje ne najdeš nikjer!