Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

64% popust na zapestnico iz nerjavečega jekla s kristali Swarovski®!

9,95 €

Redna cena od 27,80 €

# / 2
PRVIČ NA KUPONKO.SI

64% popust na zapestnico iz nerjavečega jekla s kristali Swarovski®!

9,95 €

Redna cena od 27,80 €

Izjemna iskrivost več nizov belih kristalov Swarovski® na osnovi iz nerjavečega jekla se združita v tej očarljivi zapestnici. Vključena darilna vrečica in certifikat pristnosti Swarovski® kristalov , tako je zapestnica odlična izbira za darilo, ali pa če si želite le podariti večno osupljiv kos nakita!

Izjemna iskrivost belih kristalov Swarovski® na osnovi iz nerjavečega jekla. Več nizov kristalov poskrbi za resnično osupljiv učinek. Vključena darilna vrečka in certifikat pristnosti kristalov!

zapestnica s swarovski kristali

Čudovita zapestnica vas bo navdušila, saj je elegantna in osupljiva hkrati! Več nizov kristalov Swarovski se bo očarljivo bleščalo na vašem zapestju. 

NEGA:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • presenetite svojo damo s čudovitim Swarovski® nakitom
  • odlična ideja za darilo
  • vključena darilna vrečica in certifikat pristnosti Swarovski® kristalov
  • zapestnica je izdelana iz nerjavečega jekla
  • trajen kos nakita

Odlična ideja za darilo

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača Daril je nastala kot odgovor na povpraševanje po različnih izdelkih.
Vsi smo se že znašli pred dilemo kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju. (rojstni dan, poroka, obletnice,..). Zaradi te potrebe so se odločii ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (324)