NAZAJ
NA VRH

Zate imamo popolno darilo,
darilni kupon s tvojim osebnim sporočilom!
Brez vidne cene ali popusta, napišeš osebno sporočilo za prejemnika, izbereš srebrno ali zlato ovojnico, mi uredimo dostavo!
ZAKAJ DARILNI KUPON?
Poznaš tisti občutek, ko najdeš super ponudbo s še bolj fantastičnim popustom in jo želiš podariti ženi/prijatelju/očetu, a nočeš, da vidijo ceno ali popust?
SEDAJ LAHKO NAREDIŠ TOČNO TO!
In ne samo za rojstni dan!
Na voljo imamo darilne kupone za najrazličnejše priložnosti in dodajamo jih sproti!
OSEBNO SPOROČILO
Nekaj, kar vam leži na duši, zahvala, čestitka za rojstvi dan ali preprosto vabilo na večerjo. (Če nimate domišljije, lahko uporabite tudi kakšnega že napisanega. Na voljo jih je več kot dovolj in še jih bomo dodali.)
LEEEEEP DIZAJN
Izberite med priložnostnimi dizajni. Imamo par stalnih (rojstni dan, nov član družine ...) in par, ki se menjavajo glede na bližajoče praznike (božiček, Valentinovo ...), itd. Možnosti je veliko, preverite občasno!
SKRIJEMO CENO
IN POPUST
Cena ne paše na darilo, ta skrivnost ostane med nami. Tudi popust je podatek, ki ga obdržimo zase. Tako da, brez skrbi, ceno in popust skrijemo z darilnega kupona.
DAMO V OVOJNICO
IN UREDIMO DOSTAVO
Darilni kupon natisnemo na fin papir, damo v najlepšo ovojnico, ki jo najdemo, ter uredimo dostavo do poštnega nabiralnika prejemnika. (Kupon lahko natisneš tudi doma.)
KAKO DO DARILNEGA KUPONA?
NAČIN 1 (oziroma “TA DARILNI KUPON BOM POPOLNOMA PERSONALIZIRAL!”)
NAČIN 2 (oziroma “ŠMENT, PLAČAL SEM ŽE, A LAHKO VSEENO SKRIJEMO CENO IN POPUST?”)
Brez skrbi, vse darilne kupone je možno tudi po končanem nakupu spremeniti v darilne, kar pomeni, da skrijemo ceno in popust. Prepozno je le za osebno sporočilo, izbiro dizajna in ovojnice. V primeru vprašanj nas kontaktirajte.
Ne pozabi!
Če v košarici zagledaš zaskrbljenega Kuponkota, potem darilni kupon še čaka na tvoj pečat.
Dodaj mu osebno sporočilo, izberi leeeep dizajn in vpiši naslov za dostavo darilnega kupona.
Na Kuponko.si imamo fantastično ponudbo,
ki bi bila perfektna za tisto posebno osebo?
Saj veš, kaj moraš narediti