NORA CENA:

6,90
Redna cena 46,00
Popust 85%
Prihranek 39,10
Kupi Kupon

PONUDBA JE ZAKLJUČENA!

PONUDBA

JE USPELA!

Rezerviranih 934 kuponov
POPUST 85%
  • 100% varen spletni nakup!

  • Preprost nakup v samo 5 korakih!

  • Ponudba je časovno omejena!

Ponudba vsebuje:

Restavracija in pizzerija REŠEVALEC MILE

Restavracija in picerija Reševalec Mile je nov sinonim za pristno slovensko hrano. V gostilniške vode se je namreč vrgel znan slovenski igralec Rade Mulej in odprl svojo prvo restavracijo na katero pravi, da je izredno ponosen. Rade ali reševalec Mile kot ga nekateri bolje poznajo iz zelo znane televizijske serije, da vsak gost poleg odlično pripravljene hrane dobi še veliko dozo smeha in dobrega počutja, saj naveže stik s čisto vsakim, ki obišče njegovo restavracijo. Restavracija se nahaja na Masarykovi 17 v Ljubljani in slovi po svojih izvrstni pristni slovenski hrani. SLOVENIJA zagotovo slovi po izvrstni kulinariki, polni okusa, ljubezni, igrivosti in čutnosti, vse to pa lahko izkusite tudi v Radetovi restavraciji. Prijaznost natakarjev, nasmejani kuharji, dobra glasba in odličen ambient vam bodo zagotovo pričarali pristno slovensko domače okolje sredi naše Ljubljane. Najboljše testenine, najboljše rižote, najboljše solate, najboljše pice, najboljše brusccette, najboljše  tagliatelle in druge pristne slovenske domače jedi (golaž, jota, domače krvavice, divjačinski golaž, bograč, mineštra, matevž... dobite v pristni slovenski restavraciji in piceriji Reševalec Mile v Ljubljani!

KONTAKT:

E-mail: resevalecmile@gmail.com

Naslov: Masarykova 17, 1000 Ljubljana

DELOVNI ČAS:

Po dogovoru

  • Podatki o ponudniku

Trenutno ponudbo lahko plačate preko K-denarnice (brez provizije), Monete ali preko kartic: MasterCard, Visa, Visa-Electron, Activa, Maestro plačilnim nalogom UPN.

Plačilo je možno tudi na obroke. Plačilo z Maestro kartico je mogoče le, če imate čitalec- generator kode. V kolikor ga nimate ga lahko dobite v vaši banki.

Kartica Visa vsem strankam NKBM omogoča plačilo na obroke.

credit cards

PREJEMAJ DNEVNE PONUDBE

Nikoli več ne zamudite odličnih ponudb! Prijavite se na

prejemanje dnevnih novosti in kupujte od 50% do 95% ceneje!