Kako deluje?

Kako deluje Kuponko.si

1.    Vsak dan na Kuponko.si objavimo neverjetno ponudbo z osupljivih 50 - 95% popusta. Če si naš registriran uporabnik, ti ponudbo brezplačno pošljemo na e-mail in objavimo na Facebook-u in Twitterju.
2.    Izbrana ponudba s klikom na Kupi kupon, postale lahko tvoja, odločiš se samo še za vrsto plačila (PLAČILNA KARTICA in UPN PLAČILNI NALOG, K-Denarnica in MONETA). Ko prejmemo plačilo, ti aktiviramo kupon, ki ga najdeš v svojem profilu v zavihku Moji kuponi.
3.    Kupon lahko: natisneš, preneseš podatke preko SMS-a na mobilni telefon, skeniraš QR kodo.
4.    Obišči ponudnika, kjer ob koriščenju storitve ali izdelka pokažeš svoj kupon (natisnjen, sms, QR koda).

1. KORAK: REGISTRACIJA

Da si zagotoviš varnost pri nakupu, se je treba najprej registrirati. To storiš tako, da na www.kuponko.si/prijava/ vpišeš svoj elektronski naslov, geslo, ime, priimek, rojstni datum in izbereš regijo iz katere želiš dobivati nadaljnje neverjetne ponudbe s 50 - 95% popusta. Nato na svoj elektronski naslov prejmeš potrditveno elektronsko sporočilo, na katerega s klikom potrdiš registracijo. 


2. KORAK: IZBIRA PLAČILA in PREJETJE KUPONA

Izbereš ponudbo, pri kateri želiš kupiti kupon. Klikneš na gumb ''Kupi kupon'', nato izbiraš med kar štirimi vrstami plačil: PLAČILNA KARTICA in UPN PLAČILNI NALOG, K-Denarnica in MONETA. V kolikor izbereš opcijo plačila plačilna kartica ali K-Denarnica in MONETA se transakcija izvede takoj (kupon najdeš v svojem profilu v zavihku Moji kuponi). V kolikor izbereš opcijo plačila UPN plačilni nalog si kupon rezerviral in Kuponko.si čaka tvoje plačilo. Plačaš lahko takoj in še prvi naslednji delovni dan do 24. ure preko spletne banke, na pošti ali banki. Ko naslednji dan prejmemo plačilo, kupon aktiviramo in že ga dobiš v zavihek Moji kuponi.


3. KORAK: UNOVČENJE KUPONA

Kupon natisneš ali preneseš podatke na svoj mobilni telefon preko SMS-a, ki jo pokažeš ponudniku. Kupon lahko tudi podariš: ko klikneš opcijo »KUPI KUPON« izberi možnost - POKLONI KOT DARILO! Za več informacij klikni tukaj.

4. KORAK: UŽIVAŠ V STORITVI ALI IZDELKU!