NORA CENA:

5,40
Redna cena 12,00
Popust 55%
Prihranek 6,60
Kupi Kupon

PONUDBA JE ZAKLJUČENA!

PONUDBA

JE USPELA!

Rezerviranih 1050 kuponov
POPUST 55%
  • 100% varen spletni nakup!

  • Preprost nakup v samo 5 korakih!

  • Ponudba je časovno omejena!

Ponudba vsebuje:

TERME SNOVIK

TERME SNOVIK so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Nahajajo se v Tuhinjski dolini, v neposredni bližini Kamnika. Oddaljene so le dobre pol ure vožnje iz Ljubljane, Kranja ali Celja in so del neokrnjene narave Snovika. So terme, ki v svoji bogati ponudbi svojim gostom nudijo vse, kar potrebujejo za dobro počutje in ugodno bivanje. V svojem moderno opremljenem apartmajskem naselju s kar 4* vam nudijo 74 moderno opremljenih apartmajev in 31 dvoposteljnih sob z prečudovitim razgledom na zeleno dolino.
Termalna reviera
nudi svojim gostom skozi celo leto obilo užitkov, saj se lahko prepuščate blagodejnih vplivom termalne vode tako v notranjih kot zunanjih bazenih. Lahko pa se prepuščate tudi užitkom nočnega kopanja. Njihova voda je bogata z magnezijem, kalcijem in koristnimi minerali, je odlična za pitje in je bila leta 2006 preglašena za naravno zdravilno sredstvo. Ker se v termah zavedajo tudi, kako pomembno je sproščanje telesa in duha so vas zgradili tudi wellness, kjer se lahko prepuščate užitkom savnanja, masaž in pedikerskih storitev, nad katerimi boste zagotovo navdušeni.
Terme Snovik prava rešitev za vse, ki se želite razvajanja rimskega imperija!

KONTAKT:

Telefon: 01 83 44 100

E-mail: info@terme-snovik.si

Splet: www.terme-snovik.si

Naslov: Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju

DELOVNI ČAS:

Vsak dan: od 9:00 do 20:00

Sreda, petek, sobota: do 22:00

  • Podatki o ponudniku
  • Priljubljena turistična destinacija
  • Strokovno osebje
  • Prijazna postrežba

Trenutno ponudbo lahko plačate preko K-denarnice (brez provizije), Monete ali preko kartic: MasterCard, Visa, Visa-Electron, Activa, Maestro plačilnim nalogom UPN.

Plačilo je možno tudi na obroke. Plačilo z Maestro kartico je mogoče le, če imate čitalec- generator kode. V kolikor ga nimate ga lahko dobite v vaši banki.

Kartica Visa vsem strankam NKBM omogoča plačilo na obroke.

credit cards

PREJEMAJ DNEVNE PONUDBE

Nikoli več ne zamudite odličnih ponudb! Prijavite se na

prejemanje dnevnih novosti in kupujte od 50% do 95% ceneje!