53% popust na kvalitetno ČIŠČENJE in PRANJE vaših ZIMSKIH OBLAČIL (PUHOVK, plaščev itd..) v čistilnici Žajfa v Europarku!

Plačajte le 7,50 € za temeljito čiščenje vaših zimskih oblačil in poskrbite, da bo vaš plašč ali puhovka naslednjo zimo videti kot nova, v vrednosti do 16 €!

NORA CENA:

7,50
Redna cena 16,00
Popust 53%
Prihranek 8,50
Kupi Kupon

PONUDBA JE RAZPRODANA!

PONUDBA

JE USPELA!

Rezerviranih 220 kuponov
POPUST 53%
 • 100% varen spletni nakup!

 • Preprost nakup v samo 5 korakih!

 • Ponudba je časovno omejena!

Ponudba vsebuje:

 • kemično čiščenje in pranje zimskih oblačil
 • očistite lahko zimske ter smučarske bunde in puhovke, smučarske hlače, zimske plašče, zimske (puh) plašče, smučarske kombinezone
 • temeljito in kvalitetno čiščenje občutljivih puhovk
 • za čiščenje več oblačil, kupite več kuponov!
 • čiščenje v visoko specializirani čistilnici
 • brezplačno parkiranje v Evroparku
 • čista zimska oblačila
 • po dogovoru s ponudnikom se lahko odločite tudi za zaščito oz. impregnacijo vaših oblačil

Čistilnica Žajfa

Čistilnica Žajfa se nahaja v samem srcu mesta Maribor. Na priročni lokaciji, ob vhodu v nakupovalno središče Europark, vas strokovno osebje pričakuje v sodobno opremljeni kemični čistilnici, pralnici in šivalnici. V kemični čistilnici, pralnici in šivalnici Žajfa dajejo velik pomen ekologiji, zato uporabljajo okolju prijazne metode in sredstva za čiščenje. Z znanjem ter najnovejšo tehnologijo čiščenja in pranja poskrbijo, da so vaša oblačila čista, dobro zlikana in brez muck. Poskrbijo tudi za impregnacijo oblačil, čiščenje posteljnine in bio čiščenje preprog obenem pa vam nudijo tudi servis šiviljskih popravil. Preproge vseh velikosti jim lahko z avtomobilom enostavno pripeljete do sprejemnice. Očistijo jih po postopku bio pranja z visoko zmogljivimi sesalci za prah in ekstrakcijskimi sesalci za vodo.

Izkoristite koristno z dobrim. Nakupujte v Europarku medtem pa bodo Vaša oblačila in drugo konfekcijo vrhunsko očistili v čistilnici ŽAJFA.

KONTAKT:

Telefon: 02 746 80 15

E-mail: info@cistilnica-zajfa.si

Splet: www.cistilnica-zajfa.si

Naslov: EUROPARK - Pobreška cesta 18, 2000 Maribor

DELOVNI ČAS:

Od ponedeljka do sobote: 9:00 – 21:00

Nedelja: 9:00 – 15:00

Trenutno ponudbo lahko plačate preko K-denarnice (brez provizije), Monete ali preko kartic: MasterCard, Visa, Visa-Electron, Activa, Maestro plačilnim nalogom UPN.

Plačilo je možno tudi na obroke. Plačilo z Maestro kartico je mogoče le, če imate čitalec- generator kode. V kolikor ga nimate ga lahko dobite v vaši banki.

Kartica Visa vsem strankam NKBM omogoča plačilo na obroke.

credit cards

PREJEMAJ DNEVNE PONUDBE

Nikoli več ne zamudite odličnih ponudb! Prijavite se na

prejemanje dnevnih novosti in kupujte od 50% do 95% ceneje!